Mόνο στο enikos.gr: Ηχητικό ντοκουμέντο- Τα λόγια που “αντάλλαξαν” ο Στέλιος Διονυσίου με συνδικαλιστή αστυνομικό- Η τυχαία συνάντησή τους- ΦΩΤΟ

Της Τζίνας Αρβανίτη

“Δεν πιστεύω να μην μιλάτε μεταξύ σας…;”, ήταν η ερώτηση που απήθυνε αστειευόμενος ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας στον Στέλιο Διονυσίου, αναφερόμενος στην ταυτόχρονη παρουσία του γνωστού τραγουδιστή και του Αντιπρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρου Μπαλάσκα, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, με την οποία ο Στέλιος Διονυσίου, διετέλεσε από το 2002 έως το 2014 δημοτικός σύμβουλος.

“Προς Θεού…”, απάντησε ο Στέλιος Διονυσίου, για να συμπληρώσει, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, εξαιτίας του οποίου συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα”:

” Ήταν μια κακιά στιγμή, πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί, απλώς πήρε πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις, που δεν έπρεπε να πάρει. Εγώ ζήτησα τη συγγνώμη μου, θα την ξαναπώ αν χρειαστεί άλλη μια φορά. Όλοι περνάμε μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μας, εγώ αντέδρασα κάπως απότομα και νευρικά… Τελείωσε. Για μένα έχει ξεχαστεί το θέμα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος, “δανείστηκε” το τίτλος του τραγουδιού “Ψηλά τα χέρια”, περνώντας μπροστά από τον Στέλιο Διονυσίου, αστειευόμενος και αυτός για την μεταξύ τους σχέση.

Ακούστε το ηχητικό:

Πάντως, Στέλιος Διονυσίου και Σταύρος Μπαλάσκας, στο τέλος της εκδήλωσης, έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία χαμογελώντας, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι μετά και την δημόσια συγγνώμη του γνωστού τραγουδιστή, ελπίζει όλα να τελειώσουν χωρίς να δοθεί περαιτέρω συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ