Ο Σκαρμούτσος, το “ριάλιτι” MasterChef 2 και η μπηχτή για τον Κουτσόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή DOT για τους λόγους που αποχώρησε από το MasterChef. Όπως είπε, δεν συμφώνησε με τον χαρακτήρα ριάλιτι που ήθελαν να δώσουν στην εκπομπή.

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ».

Όσον αφορά χαρακτηρισμούς που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε: Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος. Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν.»

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ