Η Μενούνος παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε… ζωντανή σύνδεση – ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεσή του, ήρθε η ώρα για την Μαρία Μενούνος να χαμογελάσει ξανά.

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν φύγει το 2017, σε ζωντανή σύνδεση μέσα στη γεμάτη από κόσμο Times Square στη Νέα Υόρκη!

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» είπε η ίδια η Μενούνος στο instagram, λίγη ώρα νωρίτερα ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο να παντρευτεί.

Finally some good news for mom! We are getting married tonight in Times Square! I will be the coldest bride ever but the happiest! Seeing my parents happy means everything! #nye #foxnewyearseve

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Συγκινητικά ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ η Μενούνος έλαμπε μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της.

Ο Κέβιν είπε απευθυνόμενος στη Μαρία: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ».

Η Μαρία ήταν εξίσου συναισθηματική, λέγοντας στον Keven: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ότι εδώ».

Η Μαρία δήλωσε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ενώ στον γάμο παρευρέθηκαν και οι γονείς της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ