Συγκλονίζει η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Έτσι έμαθα πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου – ΒΙΝΤΕΟ

Την τραγική στιγμή που έμαθε ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, περιέγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην εκπομπή DOT.

“Ήμουν στο Πόρτο Ράφτη, είχα πάει για μπάνιο, έφευγα εκείνη την ώρα, και με πήρε ο μπαμπάς μου και μου λέει «Η μαμά σου δεν ξύπνησε. Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πως έφτασα, πως δεν τράκαρα. Είχα θολώσει. Ήμουν 5 λεπτά από το σπίτι. Πήγα και το είδα κι εγώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν έχω πενθήσει, αλλά κλαίω αρκετά συχνά. Στο Πόρτο Ράφτη δεν πάει πια κανείς. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω. Εκεί έμεναν οι γονείς μου με την αδελφή μου και την ανιψιά μου. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από το σπίτι και μένει τώρα στο πατρικό του στο Κολωνάκι και η αδελφή μου θα αποχωρήσει κι εκείνη σε λίγο καιρό. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει”, πρόσθεσε μιλώντας για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη.

«Τώρα που σκέφτομαι πώς ήταν τους τελευταίους μήνες, νιώθω ότι ήξερε. Κάτι ένιωθε. Είχε μία ηρεμία, δεν αντιδρούσε. Δεν θα μας το έλεγε ποτέ αν ήξερε κάτι. Ποτέ δεν ήταν η μάνα που θα σε πάρει να κλαφτεί. Ποτέ δεν με έχει κάνει να νιώσω ότι πρέπει να τη λυπάμαι», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ