Διάσημη ηθοποιός δέχεται πρόταση γάμου και ξεσπά σε κλάματα

Διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε χθες βράδυ, 6 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου της. Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 32ων γενεθλίων της.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “The Big Bang Theory”, Kaley Cuoco αρραβωνιάστηκε τον Karl Cook, ο οποίος της έκανε έκπληξη κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, το οποίο είχε διοργανώσει για να γιορτάσουν τα γενέθλια της ηθοποιού. Η ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς έδειχνε το εντυπωσιακό μονόπετρο στους φίλους της στο instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί για 2 χρόνια. Στο βίντεο ο Karl, ρωτάει την Kaley πως αισθάνεται και της τονίζει πως δεν του έχει πει ακόμα το ναι. Το ζευγάρι ανέβασε βίντεο από την όμορφη στιγμή, αλλά και μια φωτογραφία του δαχτυλιδιού.

Θα είναι ο δεύτερος γάμος για την Cuoco, η οποία πήρε διαζύγιο από τον τενίστα Ryan Sweeting τον περασμένο Μάιο.

Η Kaley, σύμφωνα με το Forbes είναι η δεύτερη υψηλότερα αμειβόμενη τηλεοπτική ηθοποιός στον πλανήτη. Παρόλο που η Kaley δεν είναι επαγγελματίας ιππέας που κερδίζει Grand Prix, όπως ο 26χρονος αρραβωνιαστικός της, είναι λάτρης της ιππασίας και έχει πολλά δικά της άλογα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ