Τι αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας

Μία συνέντευξη εντελώς διαφορετική από τις άλλες κλήθηκε να παραχωρήσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Απέναντί του, βρισκόταν ο «τσολιάς» της Ελληνοφρένειας, ο οποίος ήθελε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη, μετά την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς του με τη Σία Κοσιώνη.

«Είχαμε μία ανησυχία γι αυτό το παιδί», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και εξήγησε: «πειδή το είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε κοντά μας».

Παραδέχτηκε πως στη ζωή του υπάρχει πλέον λιγότερος ύπνος, ενώ ερωτηθείς για το τι θα έλεγε στον Έκτορα Κουφοντίνα, αν τον συναντούσε, απάντησε: ««δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή (…) Εμένα αυτό με εξοργίζει σε όλα τα επίπεδα. Με εξοργίζει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κατά συρροή δολοφόνος, που έχει εν ψυχρώ δολοφονήσει 11 ανθρώπους, που αποφάσισε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, με ξεπερνά. Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες, πίστεψέ με, η βία είναι με τα όπλα και τις σφαίρες».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ