Η φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram που προκάλεσε σάλο

Σάλο έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανεβάζει συχνά στιγμές από την οικογενειακή της καθημερινότητα. Αυτή τη φορά, ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει τον γιο της Κρουζ να κάθεται στην πισίνα του σπιτιού τους μαζί με ένα φίλο του, έχοντας στο χέρι τους ο καθένας, ένα ποτήρι που φαίνεται να έχει μέσα αλκοόλ, καθώς δίπλα τους υπάρχει και ένα μπουκάλι που μοιάζει με μπουκάλι σαμπάνιας.

Αυτή η εικόνα θεωρήθηκε ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη από αρκετούς ακολούθους του πρώην Spice Girl, οι οποίοι εξαπέλυσαν την οργή τους στα σχόλια. «Παιδιά και αλκοόλ…Πολύ ωραία. Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο μικρά για να πίνουν», έγραψαν μερικοί.

Όπως φαίνεται όμως, δεν είδαν ότι η Βικτόρια είχε ήδη γράψει στα hashtag της λεζάντας της φωτογραφίας ότι πρόκειται για ανθρακούχο χυμό μήλου.

Για την ακρίβεια γράφει «Two little old men! #fizzyapplejuice #drinksatsunset #happyhour» δηλαδή, “Δύο μικροί κύριοι! #ανθρακούχος χυμός μήλου #ποτό στο ηλιοβασίλεμα”

Μάλιστα, οι θαυμαστές της προσπάθησαν να εξηγήσουν σε όσους δεν κατάλαβαν τι δείχνει η φωτογραφία: «Χυμός μήλου είναι παιδιά. Διαβάστε τα hashtags! Έλεος. Λες κα θα μπορούσε να είναι ποτέ αλκοόλ», έγραψε κάποιος. Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ