Η έκπληξη του Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια ηλικιωμένη θαυμάστριά του – ΦΩΤΟ

Το όνειρο μιας ηλικιωμένης θαυμάστριάς του, πραγματοποίησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος την επισκέφθηκε στο γηροκομείο όπου διαμένει.Η 87χρονη γυναίκα είχε τα γενέθλιά της και ο διάσημος ηθοποιός, αποφάσισε να της κάνει έκπληξη. Έτσι, αγόρασε μια κάρτα και ένα μπουκέτο λουλούδια και επισκέφθηκε την επί πολλά χρόνια θαυμάστριά του Πατ Άνταμς, την Κυριακή. Η Λίντα Τζόουνς, η οποία δουλεύει στο γηροκομείο όπου φιλοξενείται η Άνταμς, ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, όπου βλέπουμε την 87χρονη να ποζάρει ευτυχισμένη δίπλα στον σταρ του Χόλιγουντ.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Η κυρία στη φωτογραφία, αγαπά τον Τζορτζ Κλούνεϊ και μας ανέφερε κάθε μέρα πόσο θα ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά μία ημέρα, ειδικά καθώς ο σταρ μένει πολύ κοντά από εκεί που δουλεύω.Έτσι του στείλαμε ένα γράμμα και του ζητήσαμε αν ήταν δυνατόν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Και μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ήταν και τα γενέθλιά της».

Το υπόλοιπο προσωπικό δήλωσε ότι η κα Άνταμς ήταν «χαρούμενη και έκπληκτη όταν ο Τζορτζ τη χαιρέτησε με ένα μπουκέτο λουλούδια και με μία κάρτα», προσθέτοντας ότι «έλαμπε από χαρά και ότι είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά», όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ο Κλούνεϊ.Ο ηθοποιός, ο οποίος θα γίνει σύντομα πατέρας καθώς η γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν περιμένει δίδυμα, είναι ιδιοκτήτης ενός εξοχικού σπιτιού κοντά στο γηροκομείο στο Berkshire της Αγγλίας. Πηγή: telegraph.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ