Η μεγάλη ανατροπή για Παναγιωτοπούλου-Ρήγα μόνο στο enikos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Απίστευτο και όμως -υπέροχα- αληθινό. Η έμπειρη Άννα Παναγιωτοπούλου και ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Ρήγας ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, η χαρισματική πρωταγωνίστρια «έκλεισε» να παίξει στη θερινή περιοδεία του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ετοιμάζει εκείνος. Τι κι αν είδαν την γερή σχέση χρόνων που είχαν απ’ τον καιρό της ζηλευτής σειράς «Dolce Vita» να δοκιμάζεται έντονα, έναν περίπου χρόνο πριν, με το που «ναυάγησε» το ανέβασμα του «Glorious»; Τι κι αν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, επιστολές, αγωγές;

Έναν περίπου χρόνο μετά το… θερμό επεισόδιο που έγινε μεταξύ τους, όχι μόνο τα έχουν ξαναβρεί, αλλά ετοιμάζονται να δουλέψουν και πάλι μαζί και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Ο Ρήγας της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στον «Μπαμπά» του που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι και εκείνη που είχε παίξει στο πρώτο σαρωτικό ανέβασμα του έργου πριν πολλά χρόνια, του είπε το «ναι» ενθουσιασμένη. Τέλος καλό, όλα καλά. Ο… Θεός του θεάτρου έβαλε το χέρι του και οι δυο τους που έχουν «παντρέψει» επιτυχώς τις δυνάμεις τους σε θέατρο και τηλεόραση «συναντιούνται» ξανά για να μας…κλέψουν, με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν καλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ