Το άγχος αρρώστησε την Έλλη

 

Καλεσμένη στα “Κορίτσια για σπίτι” του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, η ‘Ελλη Κοκκίνου μίλησε για το καθημερινό στρες, προβλήματα υγείας που της προκάλεσε, για την οικονομική κρίση, αλλά και για τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη. 

Αφού παραδέχτηκε ότι υποφέρει από έντονο άγχος εξαιτίας της δουλειάς της, η 42χρονη τραγουδίστρια δήλωσε: “Είχα πάθει νεύρωση στομάχου και την καταπολέμησα με ομοιοπαθητική. Έχω σπαστική κολίτιδα και γενικά το στομάχι μου δεν είναι καλά. Όλα αυτά από το άγχος. Και στην ουσία δεν αξίζει τον κόπο. Απλά η επαφή με τον κόσμο ωραιοποιεί την κατάσταση”.

 

Όταν η κουβέντα ήρθε στη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, που δεν κρύβει πια από τα media η ‘Ελλη σχολίασε “Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, με βγάζουν φωτογραφίες όπου και να πάω. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω πλέον. Όλος ο κόσμος δεν έχει σχέσεις;”. Και πρόσθεσε: “Το να με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου δεν έχει νόημα. Δεν αφορούν κανέναν τα προσωπικά μου. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν είναι ανάγκη να με ρωτούν συνέχεια, και μάλιστα μετά από τόσο καιρό”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ