Φόρος τιμής σε Πρινς και Τζορτζ Μάικλ στα βραβεία Grammy

Σε δύο χωριστές παραστάσεις-φόρο τιμής θα τιμηθούν οι εκλιπόντες καλλιτέχνες Πρινς και Τζορτζ Μάικλ, στην τελετή των βραβείων Grammy που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (The Recording Academy) Νιλ Πορτνάου δήλωσε ότι ο τραγουδιστής του “Purple Rain” και ο Βρετανός σταρ υπήρξαν «είδωλα της ποπ μουσικής με σπάνια μουσική διάνοια και απόκοσμα χαρίσματα».

«Ο θάνατος δύο τόσο δημιουργικών πρωτοπόρων υπήρξε μια τεράστια απώλεια για την κοινότητα των δημιουργών: η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με σεβασμό θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη κληρονομιά που αφήνουν στην σκηνή των Grammy» προστίθεται στην ανακοίνωση του Πορτνάου, ο οποίος, ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποιοί μουσικοί θα τραγουδήσουν επί σκηνής.

Στην περσινή απονομή των βραβείων Grammy, τον Ιανουάριο του 2016, οι διοργανωτές απέτισαν φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Μπάουι με τη Lady Gaga να ερμηνεύει τραγούδια του επί σκηνοίς.

Το “Blackstar”, το τελευταίο του άλμπουμ, είναι υποψήφιο για τέσσερα Γκράμι στην τελετή της Κυριακής που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στο νεκροτομείο παραμένει 40 μέρες μετά τον θάνατό του ο Τζορτζ Μάικλ

Γιατί δεν έχει τελεστεί ακόμα η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ

«Βουνό» τα λουλούδια έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ