Διαζύγιο – βόμβα για διάσημη ηθοποιό

Πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, απέκτησαν μαζί μια πανέμορφη κορούλα και τώρα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Scarlett Johansson και τον Γάλλο δημοσιογράφο, Romain Dauriac, που αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι πήρε την απόφαση για το διαζύγιο εδώ και λίγο καιρό. Προτεραιότητά τους είναι η 2χρονη κόρη τους Rose, την οποία και υπεραγαπούν. Η κρίση στον γάμου τους εμφανίστηκε πριν αρκετούς μήνες και οι δυο τους προσπάθησαν να την ξεπεράσουν, αλλά ήταν μάταιο.

Προς το παρόν, το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εμφάνιση της Scarlett Johansson χωρίς τη βέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ουάσινγκτον, επιβεβαίωσε την είδηση-βόμβα.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο μήνα, όπου παρευρέθησαν μαζί σε ένα πάρτι εγκαινίων στο Παρίσι. Μέχρι τότε η Scarlett δεν αποχωριζόταν τη βέρα της, αλλά τώρα φαίνεται πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Τι δώρο θα κάνει η Πάμελα Άντερσον στην Μελάνια Τραμπ;

Aυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Πασίγνωστη τραγουδίστρια “πρόδωσε” το ξανθό και έγινε μαυρομάλλα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ