«Στα άκρα» η σχέση του Τόνυ Μαυρίδη με την Παπαρίζου

«Κόλαση» με την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, καθώς μετά την πρόσφατη ανταλλαγή εξωδίκων για την κοινή περιουσία τους, ήρθε και η αγωγή. Μπορεί η τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός να έχουν κάνει νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η άσβεστη κόντρα τους είναι πλέον βέβαιο ότι μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες.

«Μου χρωστάς 250.000 ευρώ από την ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Έλενα Παπαρίζου και ΣΙΑ Ε.Ε» υποστηρίζει με την αγωγή που κατέθεσε ο Τόνυ Μαυρίδης κατά της πρώην αγαπημένης του, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Παρά τις προσπάθειες να επιλυθεί εξωδικαστικά η μακροχρόνια αντιδικία, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης, οπότε πλέον απευθυνθήκαμε στα αστικά δικαστήρια, τα οποία θα αποφανθούν οριστικά για την αντιδικία αυτή» επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού Πέτρος Καιμάκης, ενώ η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Πολυξένη Παπαιωάνου σημείωσε ότι: «Πράγματι, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευρεθεί λύση εξωδικαστικά. Τώρα πλέον τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια».

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Αν δεν ήταν ο Ρέμος, ίσως να μην είχα τραγουδήσει άλλο στη ζωή μου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Παπαρίζου αποκαλύπτει: Κάναμε μήνυση γιατί… – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ