Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν ψήφισα Τσίπρα

Στην τωρινή κυβέρνηση, στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο τι ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aixmi.gr

“Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα…Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω  ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε” τονίζει μιλώντας στην Μαρκέλλα Σαράιχα.

Ερωτηθείσα εάν ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα στις προηγούμενες εκλογές, απαντά αρνητικά και επισημαίνει:  “Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ”.

Συγκεκριμένα αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, λέει: “Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα”.

Όσον αφορά στο αν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, απαντά : “Όχι ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό”.

 

 Διαβάστε επίσης

Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στην Παιανία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νέο ειδύλλιο; Με ποιον ηθοποιό νυχτοπερπάτησε η Ελληνίδα καλλονή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ