Οι πιο δημοφιλείς κυρίες των social media – ΦΩΤΟ

Tα κορίτσια αυτά έχουν καταφέρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media να αποκτήσουν πολλούς διαδικτυακούς φίλους που τις ακολουθούν πιστά σε κάθε ποστάρισμά τους.

Δεν είναι διάσημες, αλλά η κάθε selfie που ποστάρουν στο instagram και Facebook δέχεται χιλιάδες like και σχόλια. 

Η Kayla Itsines είναι διεθνούς φήμης personal trainer, με περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram και 7,2 εκατομμύρια στο Facebook.

Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται γνωστά μοντέλα και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, που παρακολουθούν τη δουλειά της.

Η 24χρονη ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια ξεκίνησε το ταξίδι προς την επιτυχία και τη δόξα πριν από 8 χρόνια και πλέον έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής. Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης μαθημάτων φυσικής αγωγής δημιούργησε το δικό της οδηγό άθλησης και διατροφής με τον τίτλο «Bikini Body Guides» (#BBG).

Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να έχει θαυμαστές παγκοσμίως. Η διάσημη personal trainer πραγματοποιεί ταξίδια στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία και διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις προκειμένου να συναντηθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι New York Times έκαναν ένα αφιερωματικό άρθρο στην ελληνικής καταγωγής personal trainer υπό με τίτλο «Η Kayla Itsines κερδίζει οπαδούς στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά». Σύμφωνα με τους NY Times η K. Itsines είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram.

Η 25χρονη σωσίας της Τζολί που σαρώνει στο Instagram

Η ομοιότητα της 25χρονης κοπέλας με τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί είναι συγκλονιστική.

Η Chelsea Marr από την Σκωτία έχει περισσότερους από 115.000 ακολούθους στο Instagram εξαιτίας της ομοιότητας της με τη σταρ του Χόλιγουντ.

Η νεαρή κοπέλα έχει αντιληφθεί πλέον πόση απήχηση έχουν οι φωτογραφίες της ως άλλη Τζολί και γεμίζει συχνά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με νέες φωτογραφίες και πόζες.

 

Το κορίτσι που σαρώνει το instagram

Η Emily Sears από την Αυστραλία δεν αφήνει να πάρουν ούτε ανάσα οι 3,5 εκατ. ακόλουθοι που έχει στο Instagram. Το κορίτσι-πειρασμός, και γνωστή ντίβα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζει συνεχώς selfie φωτογραφίες.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ΦΩΤΟ της Τζολί μετά το διαζύγιο

Το σταυροπόδι της Βανδή – ΦΩΤΟ

Ο Φλωρινιώτης περιγράφει τις “απειλές” για την ζωή του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ