Έλληνες ηθοποιοί με διαφορετικά επίθετα είναι αδέρφια

Μία σπάνια οικογενειακή εμφάνιση, με την μητέρα τους και τις αγαπημένες τους, έκαναν δύο γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν διαφορετικά επίθετα, αλλά… είναι αδέρφια!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε», το βράδυ της Δευτέρας, σε κινηματογράφο της Αθήνας, τον Δημήτρη Αλεξανδρή και τον Νίκο Πουρσανίδη μαζί με τη μητέρα τους και τις συζύγους τους, στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ρισάλτο», του Βασίλη Βαφέα, στην οποία πρωταγωνιστεί ο δεύτερος.

Ο Δημήτρης, γνωστός από τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Λόγω Τιμής» και «Ανατομία Ενός Εγκλήματος» και θεατρικές παραγωγές, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Νίκου, ο οποίος αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το ρόλο του gay δικηγόρου Χρήστου στην «Πολυκατοικία».

Το επίθετο των δύο ηθοποιών είναι Πουρσανίδης, ωστόσο, ο Δημήτρης επέλεξε να αλλάξει το δικό του σε Αλεξανδρής, παίρνοντας εκείνο της μητέρας τους. «Στα πρώτα χρόνια της ζωής μου -μέχρι και το νηπιαγωγείο- μεγάλωσα με τους γονείς της μητέρας μου. Όταν βρέθηκα στη δραματική σχολή, συνειδητοποίησα ότι, παίζοντας κάποιους ρόλους, έβγαιναν στην επιφάνεια πράγματα και συναισθήματα που είχαν τις ρίζες τους σε εκείνα τα πρώτα μου βιώματα. Είχα έντονη σχέση με τη γιαγιά και τον παππού. Οι γονείς μου δεν ενοχλήθηκαν καθόλου όταν άλλαξα το επίθετό μου. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι να πάρω το πρώτο μου βραβείο στη Θεσσαλονίκη, δεν πίστευαν ότι θα συνέχιζα αυτή τη δουλειά», έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, στο παρελθόν, για την απόφασή του.

 

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ