Στο φως τα SMS που οδήγησαν την σύντροφο του Tζιμ Κάρεϊ στην αυτοκτονία – ΦΩΤΟ

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάιτ, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό της.

Λίγες ημέρες μετά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της 28χρονης, ότι έβαλε τέρμα στη ζωή της επειδή ο Κάρεϊ την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα, έρχονται στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε μαζί της ο χολιγουντιανός σταρ, τρεις μέρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει.

Στο πρώτο μήνυμα που η Καθριόνα Γουάιτ εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη γράφοντας πως «κατανοώ πως είσαι αγχωμένoς. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις».

Ο Κάρεϊ της απαντά ήρεμος γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος».

Στη συνέχεια των μηνυμάτων φαίνεται πως ο ηθοποιός προσπαθεί προφανώς να την καθησυχάσει για κάποια πιθανά σημάδια σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, υποστηρίζοντας πως μπορεί να οφείλονται απλώς στην έντονη σεξουαλική δραστηριότητα του ζεύγους.

Αφού κατά κάποιο τρόπο την αποχαιρετά, στη συνέχεια ο Κάρεϊ εκνευρίζεται μαζί της λέγοντας στην πρώην σύντροφό του πως υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρος μαζί της. «Δεν ξέρω τι άλλο ζητάς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω πλέον», με την αδικοχαμένη 28χρονη να απαντά πως “κάνω ό,τι μου έχεις ζητήσει”.

Μάλιστα, στο τέλος, δείχνοντας κουρασμένος με τα πολλά μηνύματα την αποκαλεί ανόητη και καταλήγει λέγοντας: «Είσαι υπερβολικά δραματική και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να μεγαλώσεις!»

Yπενθυμίζεται πως η 28χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της, τρεις ημέρες αφότου χώρισε από τον χολιγουντιανό ηθοποιό.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη “βόμβα” για τον Τζιμ Κάρεϊ

Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της φίλης του

Tα τελευταία λόγια της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ λίγο πριν αυτοκτονήσει

Το σπαρακτικό αντίο του Τζιμ Κάρεϊ στην πρώην σύντροφο του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ