Το χρονικό του διαζυγίου Τζολί – Πιτ

Η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο καλλιτεχνικό χώρο με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Διαρκώς νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταρρίπτοντας την ειδυλλιακή εικόνα που πολλοί είχαν σχηματίσει για το ζεύγος Τζολί- Πιτ.

Η βρετανική Daily Mail παρουσιάζει τι συνέβη λίγο πριν αλλά και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ:

14 Σεπτεμβρίου: Η οικογένεια Τζολί- Πιτ φτάνει στη Μινεσότα από τη Γαλλία, λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, όπου ο αστέρας του Χόλιγουντ φέρεται να είναι μεθυσμένος και να φωνάζει. Η οικογένεια συνεχίζει το ταξίδι της για το Λος Αντζελες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

15 Σεπτεμβρίου: Η επίσημη ημερομηνία διαζυγίου των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί.

15-18 Σεπτεμβρίου: Η Τζολί χωρίς να το γνωρίζει ο διάσημος ηθοποιός νοικιάζει σπίτι στο Μαλιμπού, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

17-18 Σεπτεμβρίου: Η ηθοποιός ανακοινώνει στον σύζυγό της ότι θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου, με τον Μπραντ Πιτ να την ικετεύει και να υπόσχεται ότι θα δεχθεί συμβουλές και καθοδήγηση από ειδικό.

18 Σεπτεμβρίου: Δημοσιοποιούνται φωτογραφίες με τον αδελφό της Τζολί να έχει τα παιδιά του ζευγαριού.

19 Σεπτεμβρίου: Η Τζολί καταθέτει την αίτηση διαζυγίου υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους.

20 Σεπτεμβρίου: Ξεσπούν οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στο γάμο του ζευγαριού. Τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ δηλώνουν ότι προτεραιότητα τους είναι τα παιδιά τους.

21 Σεπτεμβρίου: Η Μαριόν Κοτιγιάρ δηλώνει ότι δεν είχε σχέση με τον Μπραντ Πιτ, αποκαλύπτοντας πως περιμένει το δεύτερο της παιδί από τον σύντροφό της Γκιγιόμ Κανέ.

22 Σεπτεμβρίου: Πληροφορίες θέλουν τον Πιτ να είναι αντικείμενο έρευνας από ο FBI και την Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας του Λος Άντζελες.

Πηγή: Daily Mail

Δείτε επίσης:

Οι Financial Times για το διαζύγιο Τζολί – Πιτ

Ο έρωτας της Τζολί με Ευρωπαίο πολιτικό

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά το διαζύγιο της Τζολί με τον Πιτ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ