Ο ΜάκΕνρο αμφισβητεί την αυθεντικότητα της αυτοβιογραφικής του ταινίας

Την αυθεντικότητα τής επικείμενης ταινίας με τίτλο «Μποργκ εναντίον ΜάκΕνρο», αμφισβητεί ο μεγάλος τενίστας, Τζον ΜάκΕνρο.

Η ταινία, στα γυρίσματά της, εστιάζει στην αντιπαλότητα μεταξύ του ΜάκΕνρο (τον υποδύεται ο Σάια ΛαΜπάφ) και του Σουηδού τενίστα Μπιορν Μποργκ (Σβερίν Γκούντνασον) στα τέλη της δεκαετίας του 1970 καις τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης του ΜάκΕνρο στο Vanity Fair εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ταινίας δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του.

«Δεν ξέρω εάν προγραμματίζουν να κάνουν όλη την ταινία χωρίς να έρθουν σε επαφή μαζί μου ή με τον Μπιορν. Δεν έχω δει τίποτα, και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας», τόνισε ο ΜάκΕνρο.

«Δεν ξέρω πώς μπορούν να γυρίσουν την ταινία χωρίς να έχουν μιλήσει μαζί μου. Ίσως να έχουν μιλήσει με κάποιους φίλους μου. Εγώ μόλις και μετά βίας μπορώ να θυμηθώ τι μου άρεσε πριν από 36 χρόνια, όταν ήμουν 21 χρόνων. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό. Μπορεί να είναι καλό. Ας ελπίσουμε».

Ο ΜάκΕνρο μίλησε και για τον ΛαΜπάφ, λέγοντας ότι μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. «Υποτίθεται όχι έχει μία τρέλα, οπότε ίσως τα καταφέρει», ωστόσο σημείωσε ότι ανησυχεί πως θα δυσκολευτεί να πείσει σαν τενίστας. Τόσο ο ΛαΜπάφ όσο και ο Γκούντνασον, είπε ο επτά φορές νικητής του τίτλους Grand Slam, «μοιάζουν με ηθοποιούς που δεν μπορούν να παίξουν τένις. Θα δείτε αυτά τα παιδιά, θα βγουν εκεί έξω και μόλις μετά βίας να ξέρουν να παίζουν τένις».

Πάντως ο αθλητής είπε ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις του μέχρι να δει την ταινία, και παραμένει απαισιόδοξος. «Δεν έχω δει ποτέ μία καλή ταινία με θέμα το τένις. Όλες ήταν απαίσιες», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Η τραγουδίστρια που δεν “googlαρει τον εαυτό της” γιατί… φοβάται

Daily Mail: Ο καβγάς του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ οδήγησε στο διαζύγιο

Ο Ρέμος για τη συνέντευξη στην Χουριέτ και οι αντιδράσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ