Επιστροφή του Μπράιαν Ο’ Κόνορ στο Fast & Furious;

Τον Μπράιαν Ο’Κόνορ, θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα τον ξαναδούμε στην επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Fast & Furious, ύστερα από το θάνατο του Πολ Γουόκερ που τον υποδυόταν. Την ίδια άποψη όμως δεν έχουν τα αδέλφια του ηθοποιού που υποστηρίζουν ότι ο Μπράιαν Ο’Κόνορ θα μπορούσε να επιστρέψει στις επόμενες ταινίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Entertainment Tonight, ο Κόμπι και ο Κέιλεμπ Γουόκερ, που έπαιξε σε κάποιες σκηνές της τελευταίας ταινίας στη θέση του νεκρού αδελφού του Πολ, είπαν ότι συζήτησαν το ενδεχόμενο με τον δημιουργό της κινηματογραφικής σειράς και τον Βιν Ντίζελ, την πιθανότητα συνέχισης του χαρακτήρα του νεκρού αδελφού τους, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013.

Ο Κέιμπελ είπε ότι «μίλησα στο τηλέφωνο με τον Βιν για περίπου μία ώρα και μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Ήθελε την έγκρισή μας».

Η έβδομη ταινία της κινηματογραφικής σειράς καθυστέρησε για πολλούς μήνες να ολοκληρωθεί εξαιτίας του δυστυχήματος του Γουόκερ και τα αδέλφια του χρησιμοποιήθηκαν για να συμπληρωθούν οι διάφορες σκηνές του Πολ. Η ταινία κλείνει με τον Μπράιαν να αφήνει τη συμμορία για να ζήσει με την οικογένειά του.

Οι αδελφοί του Πολ Γουόκερ εμφανίζονται διστακτικοί να εμφανιστούν ως Μπράιαν στο επόμενο Fast & Furious, που θα κυκλοφορήσει το 2017 και στο οποίο θα παίξουν μεταξύ άλλων η Σαρλίζ Θερόν και η Έλεν Μίρεν.

 

Διαβάστε επίσης:

O ηθοποιός που θα παίξει στο “Fast & Furious”

Ευθύνεται η μοιραία πόρσε για τον θάνατο του Πολ Γουόκερ;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ