Η επίθεση της Μπάρμπα στην Κορομηλά

H Βάνα Μπάρμπα, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη της, όσο καυστική και αν είναι αυτή.

«Εδώ ό,τι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα», λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό “You” και συνεχίζει μιλώντας για τη Ρούλα Κορομηλά, καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν της άρεσε η επιστροφή της. 

«Κοίτα θερμή υποστηρίκτρια δεν ήμουν ποτέ της Ρούλας, εκτιμούσα ένα κορίτσι που έκανε καλά τη δουλειά του, έχει μεγάλη αξία… Ήθελα, λοιπόν, από εκείνη καλύτερες επιλογές στην εκπομπή της, θεωρώ ότι αυτές που έκανε ήταν “δεύτερες”! Από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση απαιτώ στο μεγάλωμά τους πιο πολλά. Εγώ εναντιώνομαι σε αυτό που λένε ότι πρέπει «να σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν», αλλά οφείλουν να ξέρουν πώς να στήνουν το παιχνίδι, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν μας επιτρέπεται όταν μεγαλώνουμε να υπάρχουμε, μας εξοστρακίζει η πατρίδα μας πράγμα που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. 

Πηγή: YOU

 

Διαβάστε επίσης:

Καρράς: Γι αυτό δεν ήθελα να μιλήσω για τον θάνατο του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Το αινιγματικό ποστ της Τέιλορ Σουίφτ για τον πρώην της – ΒΙΝΤΕΟ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πάλι μαζί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ