Παλεύει για τη ζωή του ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Επιβεβαίωση ότι ο ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης ζει έδωσε ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του «Αγ. Όλγα» Ιωάννης Παπαηλιού.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εξακολουθεί, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, να δίνει σκληρή μάχη, ενώ παραμένει σε κλίνη της Α’ Παθολογικής του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγ. Όλγα», έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Μαρία και τον γιο του Νικόλα. Μία εβδομάδα μετά την αποσωλήνωση και την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η λοίμωξη του αναπνευστικού επιμένει και οι θεράποντες ιατροί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

«Η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μπάρκουλη έχει μία σταθερά βαριά πορεία. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις εξελίξεις. Προχωράμε μέρα με τη μέρα» δήλωσε στην “Espresso” ο Ιωάννης Παπαηλιού και συνέχισε: «Θα είχαμε περισσότερη αισιοδοξία, αν είχε μεγαλύτερη βελτίωση μετά την έξοδο του από την Εντατική».

Τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 80χρονος πρωταγωνιστής τον έχουν καταβάλει πολύ και οι δυνάμεις του φαίνεται ότι τον εγκαταλείπουν. Η Μαρία Μπάρκουλη δεν φεύγει λεπτό από κοντά του και ο Νικόλας αδημονεί ο πατέρας του να γίνει καλά και να τον αγκαλιάσει σφιχτά, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Η σύζυγος του Μπάρκουλη: Ο Ανδρέας είναι στα χέρια του Θεού

Η υπόσχεση που έδωσε η Νανά Καραγιάννη στη μητέρα της

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό – Σώθηκε από θαύμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ