Νέο συγκλονιστικό μήνυμα του αδελφού του Παντελίδη στο Facebook

Έχουν περάσει έξι μήνες από το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος ανήρτησε ένα νέο μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook.

«Αγοράκι μου πέρασαν 6 μήνες χωρίς να σε δω, να σε αγγίξω, να σε αγκαλιάσω!! Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί ψηλά;», γράφει χαρακτηριστικά στο post ο αδελφός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρει πως «ξέρω είσαι πολύ στεναχωρημένος που εμπιστεύτηκες σκάρτους ανθρώπους».

Διαβάστε την ανάρτηση του αδελφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου:

«Αγοράκι μου πέρασαν 6 μήνες χωρίς να σε δω, να σε αγγίξω, να σε αγκαλιάσω!! Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί ψηλά; Έλα εδώ κάτω να κάνουμε την αρβάλα μας!! Ξέρω είσαι πολύ στεναχωρημένος που εμπιστεύτηκες σκάρτους ανθρώπους! Εμείς, όμως, να ξέρεις σε κρατάμε πάντα εδώ δίπλα μας!! Μακάρι να μπορείς να δεις πόσο σε αγαπάει όλος ο κόσμος!! Είσαι πάντα πρώτος σε ό,τι διαγωνίζεσαι. Δεν αντιγράφεσαι! Είσαι απλά ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ όλου του λαού. Ελπίζω εκεί που είσαι να περνάς καλά και να τους τραγουδάς. Ελπίζω να έχουν καταλάβει και αυτοί το τι παιδί είσαι. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σου εκεί ψηλά για να τους διασκεδάζεις!! Σε αγαπάω πολύ να ξέρεις!! ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Η οργή της μητέρας του Παντελίδη: Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης

“Ευχαριστώ” από τον Βαλάντη στον Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ