Λαμπερός γάμος στη Μύκονο: Ο “άγγελος” που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Όλες τις εντυπώσεις έκλεψε η γαμήλια τελετή του Ελληνοαιγύπτιου κροίσου, Καρίμ Ελ Σιάτι με το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Άνα Μπεατρίς Μπάρος που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Μύκονο.

Με ένα δαντελένιο νυφικό, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Ανα Μπεατρίς Μπαρός αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο στο δημαρχείο της Μυκόνου.

Εκλεκτοί καλεσμένοι

Στη λιτή αλλά πολυέξοδη τελετή παραβρέθηκαν προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, όπως η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Οι άγγελοι της Victoria’s Secret δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram, διαφημίζοντας το “νησί των ανέμων”.

 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, ωστόσο η κάμερα του “Mykonos Live Tv”, κατάφερε να πλησιάσει στο δημαρχείο του νησιού και να εξασφαλίσει πλάνα από τον γάμο που αναμένεται να στοιχίσει 5 εκατ. ευρώ.

 

Η «χρυσή» δεξίωση των νεόνυμφων

Η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής, στην πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, 13 χλμ. νότια της Χώρας, τη Λια. Διάσημοι dj’s και τραγουδιστές θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους εκλεκτούς καλεσμένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  Οι εκδηλώσεις για τον γάμο θα κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου, όπου θα ακολουθήσει νέο πάρτι, στην Παράγκα.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Σε διαφήμιση ο σέξι Κρητικός αγρότης – ΦΩΤΟ

Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου – ΦΩΤΟ

Η Άντζελα Δημητρίου ποζάρει με μαγιό – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ