Ντάνιελ Κρεγκ και Χάλι Μπέρι μαζί σε ταινία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Χάλι Μπέρι πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Kings», μια ερωτική ιστορία με φόντο τις ταραχές του 1992 στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την Deadline, πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο στην αγγλική γλώσσα της Τουρκογαλλίδας σκηνοθέτιδας Ντενίζ Γκάμζε Έργκιουβεν, η πρώτη ταινία της οποίας με τίτλο Mustang (Ατίθασες), απέσπασε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Ο Κρεγκ θα υποδυθεί τον Όλι, έναν από τους λιγοστούς λευκούς κατοίκους που ζουν νότια της Σάντα Μόνικας κατά τη διάρκεια της δίκης του Ρόντεϊ Κινγκ. Ο μοναχικός Όλι θα βγει από το «καβούκι» του όταν θα συναντήσει μία εργαζόμενη μητέρα (Χάλι Μπέρι), που έχει αναλάβει την φροντίδα κάποιον παιδιών της περιοχής. Όταν ξεσπούν τα βίαια επεισόδια στην περιοχή, τότε ο Όλι βοηθάει την εργαζόμενη μητέρα να απομακρύνει τα παιδιά με ασφάλεια.

Οι ταραχές του 1992 ξέσπασαν όταν οι τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον ξυλοδαρμό του αφροαμερικανού ταξιτζή Ρόντεϊ Κινγκ αθωώθηκαν.

Αν και ακόμα επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση του Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ, ο 48χρονος ηθοποιός έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο Logan Lucky, με την οποία επιστρέφει σκηνοθετικά ο Στίβεν Σόντερμπεργκ. Στην ταινία θα παίξουν επίσης ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Άνταμ Ντράιβερ και Κάθριν Χάιγκλ.

Η Μπέρι που ήταν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Πιρς Μπρόσναν) το 2002 στην ταινία «Πέθανε μία άλλη μέρα», θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Kidnap, ενώ έχει υπογράψει για να παίξει την μυστική πράκτορα Τζίντζερ, στην ταινία The Golden Circle. Πρόκειται για το σίκουαλ της ταινίας Kingsman, που βγήκε στις αίθουσες το 2015.

Πηγή: AΠΕ

 

Δείτε επίσης:

O Ρέμος για τη συναυλία του: Τόσο κόσμο μόνο ο Καραμανλής είχε – ΒΙΝΤΕO

Η Σπυροπούλου κατέβασε το κινητό του ρεπόρτερ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι διακοπές της Κάιλι Μινόγκ με τον σύντροφό της στη Σίφνο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ