Η εκπληκτική ομοιότητα της Σάραντον με την Γουίβερ

Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν την Σούζαν Σάραντον με την Σιγκούρνι Γουίβερ, όπως αποκάλυψε η ίδια η Σάραντον.

Η 69χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο Λονδίνο για τα βραβεία Γκλάμουρ, Γυναίκα της Χρονιάς και δήλωσε ότι συχνά ο κόσμος την μπερδεύει με την Γουίβερ και το αντίστροφο.

«Θέλω να διευκρινίσω μερικά πράγματα. Μπορεί και η Σιγκούρνι να έχει εγκαταλείψει την σκηνή, αλλά είμαστε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Έχω πάρει πολλές φορές συγχαρητήρια για το «Άλιεν» αλλά κι αυτή έχει υπογράψει αυτόγραφα αντί εμού», είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της.

Οι δύο γυναίκες έχουν κερδίσει το σεβασμό του Χόλιγουντ μέσα από τους ρόλους που έχουν υποδυθεί η κάθε μία στο είδος της.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Σάραντον υποστηρίζει ότι εκείνη και η Σιγκούρνι μοιάζουν. Το 2014 είχε αρθρογραφήσει πάνω στο θέμα γράφοντας αστειευόμενη ότι η Γούιβερ είναι «ο ενοχλητικός άλλος της εαυτός».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα βραβεία Γκλάμουρ η Σάραντον ενθάρρυνε τις γυναίκες συναδέλφους της να επικεντρώνονται στις δικές τους δυνάμεις.

«Εμπνέομαι από τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι πολλαπλών καθηκόντων. Πρέπει να σταματήσουμε να ανησυχούμε για να είμαστε τέλειες, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να το ευχαριστιόμαστε», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Δείτε επίσης:

Αγνώριστος ο Γιάννης Λουκάκος – ΦΩΤΟ

O Mπόγρης για τη σχέση του με την Κοκκίνου – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυα χαράς για τον γιο της Πωλίνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ