Η απάντηση της Άμπερ Χερντ στους ισχυρισμούς του Τζόνι Ντεπ

«Η Άμπερ υπέφερε στα χέρια του Τζόνι όλο αυτό τον καιρό και δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις επιθέσεις και τα ψέματα της άλλης πλευράς», αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της νεαρής ηθοποιού.

Ειδικότερα, οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ έδωσαν στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση μέσω της οποίας η ηθοποιός απαντά σε όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του Τζόνι Ντεπ από την ημέρα που κατατέθηκε στο δικαστήριο η αίτηση διαζυγίου.

Οι δικηγόροι της 30χρονης υποστηρίζουν ότι η πελάτισσα τους ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όπως αναφέρουν, η Άμπερ δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες για να καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποίηση γιατί ήθελε να προστατέψει τη φήμη και την καριέρα του ηθοποιού.

«Η ηθοποιός σώπασε όπως συνήθως κάνουν τα θύματα της βίας, καθώς πρώτα σκέφτονται τις επιπτώσεις που θα έχει μια καταγγελία, στον θύτη τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

«Με τη δήλωσή της, η  Άμπερ, ελπίζει να δώσει στο LAPD την ευκαιρία να προβεί σε ακριβή και πλήρη έρευνα για τα γεγονότα της 21 Μαΐου και πριν, καθώς έχει υποστεί βία αρκετές φορές. Εάν συμβεί αυτό, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ελπίζουμε ότι ο Τζόνι θα πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα», επισημαίνουν οι δικηγόροι της ηθοποιού.

 

Πηγή: independent.co.uk

Δείτε επίσης:

Ποια είναι η μελαχρινή συνοδός του Τζόνι Ντεπ; – ΦΩΤΟ

Tι αποκάλυψαν οι φύλακες του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ

H Χερντ χαμογελάει έξω από το γραφείο του δικηγόρου της – ΦΩΤΟ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Τζόνι Ντεπ

Η σοκαριστική κατάθεση της Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ

Η μαρτυρία της πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ

Η Βανέσα Παραντί υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ με μια επιστολή – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ