Ο “πιτσιρικάς” του “Μόνος στο Σπίτι” πήρε σύνταξη

Πίσω στο 1990, η περίπτωση του Μακόλεϊ Κάλκιν φάνταζε ιδανική. Ήταν το παιδί-«θαύμα», που μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι», εκτοξεύτηκε στην κορυφή, με το Χόλιγουντ να του ανοίγει διάπλατα τις πόρτες και τον τραπεζικό του λογαριασμό να ξεχειλίζει.

Τρεις δεκαετίες μετά, όλα αυτά φαντάζουν ένα μακρινό όνειρο, καθώς ο Μακόλεϊ Κάλκιν πέρασε δια πυρός και σιδήρου, έφτασε κοντά στον θάνατο, λόγω των εξαρτήσεων του από το ποτό και τα ναρκωτικά και πλέον δηλώνει… συνταξιούχος.

Μιλώντας στο «New York Magazine», ο 35χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ούτε στην τηλεόραση ούτε στον κινηματογράφο.

«Είμαι ένας άνδρας στα 35 του, που ουσιαστικά έχει συνταξιοδοτηθεί. Πηγαίνω όπου με πάει ο άνεμος» δήλωσε ο Μακόλεϊ Κάλκιν, προσθέτοντας ότι περνά την ημέρα του γράφοντας, ζωγραφίζοντας και κάνοντας «ότι να΄ναι».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «βγαίνω βόλτα στις 2 ή στις 4 τα ξημερώματα επειδή εκείνη την ώρα δεν είναι έξω κανείς και είναι πιο εύκολο να περνάω απαρατήρητος». 

Πηγή star.gr

Διαβάστε επίσης:

Σπυροπούλου: Αν ήμουν η Γερμανού θα είχα κάνει χειρότερα – BINTEO

Ο Τσαρούχας θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκνευρισμός της Σοφίας Βογιατζάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ