Ο Θεοφάνους για το τραγούδι του Παντελίδη: Ελπίζω να μην το ακούσει κανείς…

Μέσω της σελίδας του στο Facebook σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με την αναφορά στα Κατεχόμενα.

Ο Κύπριος συνθέτης έγραψε οτι “θίγομαι προσωπικά σαν Έλληνας και σαν Κύπριος αλλά και σαν δημιουργός όταν ακούω κάποιον να χρησιμοποιεί με τόσο “άκομψο” τρόπο λέξεις απλά γιατί βολεύουν στην ομοιοκαταληξία”.

Κατέληξε μάλιστα λέγοντας οτι “ελπίζω να μην ακούσει το “τραγούδι” κανένας Ευαγόρας, κανένας Αυξεντίου, κανένας Σολωμός, κανένας Ισαάκ, κανένας Ελλαδίτης φαντάρος που έχασε τη ζωή του στα κατεχόμενα, καμία μάνα που περιμένει ακόμα. Μάλλον ελπίζω …να μην το ακούσει κανείς  και ας ζήσει ο κ. Παντελίδης με μια επιτυχία λιγότερη.”

Ολόκληρο το σχόλιο του κ. Θεοφάνους:

“Έχω μιλήσει με καλά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη τα τελευταία χρόνια όπου και όταν ερωτήθηκα. Έπιασε τον παλμό της νεολαίας και όχι μόνο με τα τραγούδια του και είναι εντυπωσιακό που γραφεί επιτυχίες που αγγίζουν τόσο πολύ κόσμο. Θίγομαι όμως προσωπικά σαν Έλληνας και σαν Κύπριος αλλά και σαν δημιουργός όταν ακούω κάποιον να χρησιμοποιεί με τόσο “άκομψο” τρόπο λέξεις απλά γιατί βολεύουν στην ομοιοκαταληξία.

Θυμώνω με τους συμπατριώτες μου που πήγαν, πηγαίνουν και …μάλλον θα πηγαίνουν ακριβοπληρώνοντας το εισιτήριο για να απολαύσουν τον Παντελή να “άδει” …σαν σκάρτη γκόμενα να τριγυρνάς στα Κατεχόμενα”…

Φαντάζομαι ότι είναι οι ίδιοι που θα πηγαίνουν στα κατεχόμενα παίζοντας τις οικονομίες τους στο καζίνο η αγοράζοντας φτηνά τσιγάρα η γεμίζοντας το αυτοκίνητο με φτηνή βενζίνη.

Άλλωστε όλα τα “φτηνά” πάνε μαζί!

Ελπίζω να μην ακούσει το “τραγούδι” κανένας Ευαγόρας , κανένας Αυξεντίου, κανένας Σολωμός, κανένας Ισαάκ, κανένας Ελλαδίτης φαντάρος που έχασε τη ζωή του στα κατεχόμενα, 

καμία μάνα που περιμένει ακόμα.

Μάλλον ελπίζω …να μην το ακούσει κανείς  και ας ζήσει ο κ. Παντελίδης με μια επιτυχία λιγότερη.

Με αγανάκτηση 

Γιώργος Θεοφανους”

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπογδάνος “στο πλευρό” του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Έσβησε την απάντησή του ο Παντελίδης;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ