Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του – ΦΩΤΟ

Έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο βρήκε ο Γιάννης Βαρδής να ευχηθεί στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, που έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβρη του 2014. Και μπορεί ο πετυχημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης να μην υπάρχει πια, στη μνήμη όμως και στην καρδιά του γιου του είναι ακόμη ζωντανός.

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αντωνίου, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook:

“Μπαμπά μου χρόνια σου πολλά, σε σκέφτομαι ότι κ να κάνω. Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είσαι πάντα εδώ. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω στο αμάξι σε ακούω. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω σε ένα κατάστημα πάλι σε ακούω. Είσαι παντού και μου το δείχνεις. Παντού όμως χωρίς υπερβολή. Βρίσκεις το τρόπο πάντα. Αυτά τα τυχαία γεγονότα που μόνο τυχαία δεν είναι. Σε ευχαριστώ που έρχεσαι κάθε μέρα στον ύπνο μου και κάνουμε συζητήσεις και μου χαρίζεις απλόχερα τα χαμόγελα σου. Πολλές συζητήσεις η αλήθεια. Στο έχω πει και το ξέρεις, πως ακολουθώ κάθε επιθυμία σου, κάθε σκέψη σου, κάθε απόφαση σου και κάθε εντολή σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει αιτώ που ήθελες εσύ. Σ’ αγαπάω!”

Δείτε εδώ την ανάρτηση :

Στη συνέχεια, ανέβασε στο προφίλ του το τραγούδι “Δεν θα σε ξεχάσω” που ερμήνευε ο πατέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαράια Κάρεϊ στην Σελίν Ντιόν – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ