Naked Yoga- H νέα μόδα στο εξωτερικό

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να βρίσκεστε στην αίθουσα του γυμναστηρίου και να κάνετε το αγαπημένο σας μάθημα γιόγκα έχοντας βγάλει τα ρούχα σας; Και φυσικά δεν θα ήσασταν μόνο εσείς γυμνοί, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Πριν προλάβετε να σκεφτείτε οτιδήποτε αρνητικό, έχουμε να σας πούμε το εξής: η Naked Yoga τα τελευταία χρόνια είναι ένας τρόπος εκγύμνασης του σώματος αλλά και του πνεύματος με πιστούς οπαδούς σε πολλές χώρες του εξωτερικού, οι οποίοι ορκίζονται στα θετικά αποτελέσματά της.

Εδώ και δύο χρόνια μάλιστα όλα τα καλά γυμναστήρια της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες, της Μελβούρνης αλλά και του Λονδίνου έχουν εντάξει στα εβδομαδιαία προγράμματά τους ανάλογα μαθήματα.

Σύμφωνα με τους φαν, το συγκεκριμένο είδος γιόγκα σε φέρνει πιο κοντά στο σώμα σου, καθώς σε κάνει να το αγαπάς και να το αποδέχεσαι. Επίσης βοηθάει στο να ξεμπλοκάρει η συσσωρευμένη ενέργεια, απελευθερώνει το πνεύμα και το κορμί από ψυχικά και υλικά δεσμά και βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή. «Όταν είμαστε γυμνοί είναι σαν να είμαστε όλοι το ίδιο» είναι το μότο των θαμώνων του δημοφιλούς στούντιο Bold & Naked στη Νέα Υόρκη.

Βέβαια το εν λόγω workout δεν είναι καινούριο, αλλά υπάρχει στην Ινδία από τα αρχαία χρόνια με το όνομα nagna yoga. Στην Αμερική γνώρισε μεγάλη απήχηση μετά το 1960 ως μέρος του lifestyle των hippies. Στις μέρες μας άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό το 2001 από τον κορυφαίο γιόγκι Άαρον Σταρ στη Νέα Υόρκη, ο οποίος φημίζεται για το ατελείωτο VIP πελατολόγιό του.

Όσο για τους σταρ του Χόλιγουντ, αυτοί δεν θα μπορούσαν να μην ενδώσουν στο νέο trend. Ανάμεσά τους, η Lady Gaga, η Τερέσα Πάλμερ, η Σάρα Αντεργουντ κ.ά.

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

Έκανε γιόγκα ολόγυμνη ξεγελώντας το Instagram – ΦΩΤΟ

O πιο “γυμνός” λογαριασμός του Instagram – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ