Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η ταινία «Carol», είναι το μεγάλο φαβορί στην κούρσα για τις Χρυσές Σφαίρες καθώς έχει συγκεντρώσει 5 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών του α΄ γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία των δύο συμπρωταγωνιστριών της, της Κέιτ Μπλάνσετ και της Ρούνι Μάρα.

Στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων ακολουθούν το «Το Μεγάλο Σορτάρισμα», που πραγματεύεται την χρηματοπιστωτική κρίση, το «The Revenant» με θέμα τον αγώνα επιβίωσης ενός κυνηγού που έχει τραυματιστεί, αλλά και η ταινία «Στιβ Τζομπς» για τον συνιδρυτή της Apple, με 4 υποψηφιότητες έκαστη.

Τη Χρυσή Σφαίρα πρώτου γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία διεκδικούν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας Carol, εκ των οποίων η Ρούνι Μάρα έχει ήδη τιμηθεί για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Αντίπαλές τους, η Μπρι Λάρσον (Το Δωμάτιο), η Σίρσα Ρόναν (Brooklyn) και η Αλίσα Βικάντερ (Το Κορίτσι από τη Δανία).

Για το βραβείο της καλύτερης δραματικής ταινίας, η Carol συναγωνίζεται με το Mad Max: Fury Road, The Revenant, Το Δωμάτιο και το Spotlight.

Στην κατηγορία του πρώτου ανδρικού ρόλου, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο που πρωταγωνιστεί στο The Revenant του Αλεχάντρο Ινιάριτου θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Μπράιαν Κράνστον (Ντάλτον Τράμπο), τον Μάικλ Φασμπέντερ (Στιβ Τζομπς), τον Γουίλ Σμιθ (Concussion) και τον Έντι Ρεντμέιν (Το Κορίτσι από τη Δανία).

Η 73η τελετή των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί την 10η Ιανουαρίου και θα την παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός Ρίκι Γκερβές.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Δείτε επίσης:

Η γυμναστική της Ιρίνα Σάικ – ΦΩΤΟ

Τι σχέση έχει ο Ρος από τα “Φιλαράκια” με την οικογένεια Καρντάσιαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ