Μπαρτ Ρέινολντς: Στον Τσάρλι Σιν αξίζει να είναι φορέας του AIDS – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Μπάρτ Ρέινολντς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Loose Women», όπου ο Ρουθ Λάνγκσφορντ τον ρώτησε, αν λυπήθηκε, όταν έμαθε ότι ο Τσάρλι Σιν ήταν φορέας του HIV. O αστέρας του Χόλιγουντ, προκάλεσε την αγανάκτηση όλων, όταν είπε πως στον Τσάρλι Σιν αξίζει να είναι φορέας του ιού HIV. Από εκείνη τη στιγμή, το καυστικό σχόλιο του 79χρονου κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Σημειώνεται ότι, ο Ρέινολντς ,προηγουμένως, είχε παραδεχθεί ότι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής του ήταν, όταν εσφαλμένα είχε θεωρηθεί δημοσίως ως φορέας HIV, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ψευδείς φήμες που τον αφορούσαν, ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε, αν λυπήθηκε, όταν ο Σιν αποκάλυψε ότι έπασχε από τη νόσο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης τον περασμένο μήνα.

“Για τον Τσάρλι, όχι δεν λυπήθηκα, αυτός θεωρώ ότι το αξίζει. Είχε απαράδεκτη συμπεριφορά, συμπεριφερόταν άσχημα. Πολύ άσχημα “, δήλωσε, αφήνοντας το κοινό άναυδο. Ωστόσο προσέθεσε: «Αλλά ξέρεις, όταν είσαι στην ηλικία αυτή, είναι δύσκολο. Όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την υγεία είναι δύσκολα ».

Στη συνέχεια είπε:” To χειρίστηκε άσχημα νομίζω. Ο πατέρας του ήταν ένας πολύ, πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος και ένας αγαπητός φίλος μου. Νιώθω άσχημα για αυτόν, αλλά δεν αισθάνομαι άσχημα για τον Τσάρλι. Πήρε ό, τι του αξίζει. Αν παρεκτρεπόμαστε, θα πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. “

Ένα μέλος του κοινού της εκπομπής Loose Women είπε στην “The Sun”: ” Το κοινό ήταν σοκαρισμένο – ξαφνικά επικράτησε μια παράξενη σιωπή. Η αναισθησία αυτού του άνδρα ήταν απίστευτη. Φυσικά και κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να πάσχει από HIV”. 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

 Μενεγάκη: Ήταν καθηλωτική η ερμηνεία του Χατζησάββα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ