Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της

Μπορεί τώρα η Νένα Χρονοπούλου, να διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, αφού έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τάσου Μητρόπουλου, η ίδια όμως, στο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Μία από αυτές, όπως η ίδια αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ήταν το 2004, όταν είχε έρθει πρόωρα στη ζωή ο μονάκριβος γιος της, Χρήστος.

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί στο σπίτι , ήταν τα Χριστούγεννα του 2005 γιατί τα Χριστούγεννα του 2004 ήσουν μόνο 8 ημερών και βρισκόσουν στη Θερμοκοιτίδα του ΙΑΣΩ. Θυμάμαι ότι εκείνα τα Χριστούγεννα του 2004 μέχρι εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, ήταν τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .Μου έδιναν οι άνθρωποι ευχές, μου έλεγαν “να σας ζήσει” και εγώ μέσα μου έλεγα “Θεέ μου θα ζήσει ;” και τα μάτια δε σταματούσαν να τρέχουν . . . Έζησες Χρηστάκο μου και έγινες Άγγελος πραγματικός . . . Να είναι καλά ο Ηλίας ο Γάτος . . .. και όλοι όσοι με βοήθησαν για να σε έχω αγκαλιά…» έγραψε η ηθοποιός «ανεβάζοντας» μία φωτογραφία στην οποία ο γιος της ήταν νεογέννητο.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου: Ο γιος μου γύρισε 10 φορές…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ