Σάλος από τα σχόλια διάσημου ηθοποιού στο Twitter για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Τα σχόλια του Ρομπ Λόου στο Twitter για την ομιλία του Φρανσουά Ολάντ μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τους followers του.

Ο 51χρονος σταρ που έχει κερδίσει «Χρυσή Σφαίρα Α΄Ανδρικού ρόλου» για την ταινία «Δυτική Πτέρυγα» (ενώ έχει υπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν υποψήφιος και για άλλες Χρυσές Σφαίρες όπως και για βραβείο ΕΜΜΥ), έγραψε στο twitter όταν ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της Γαλλίας και την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: «Η αυτή είναι μία πολύ κακή μετάφραση μιας σημαντικής ομιλίας ή είναι μια πολύ κακή ομιλία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ω, ΤΩΡΑ η Γαλλία κλείνει τα σύνορά της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν αυτό είχε γίνει νωρίτερα, θα είχαν αποτραπεί οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Όταν οι χρήστες του twitter είδαν τα σχόλια αυτά, τον αποδοκίμασαν λέγοντας:  «Αηδιαστικό! Είχες μία ευκαιρία να εκφράσεις τα συλλυπητήρια σου για τα δεινά του γαλλικού λαού. Αντ’ αυτού εσύ τα βάζεις με τον κόσμο», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

Πολλοί τον χαρακτήρισαν «άκαρδο», «απαίσιο ανθρώπινο ον» και «προσβλητικό».

Αργότερα ο ίδιος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως έχει ζήσει στο Παρίσι και η είδηση των επιθέσεων τον συγκλόνισαν.

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Η Μαντόνα δακρύζει στη σκηνή για τα θύματα της Γαλλίας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ