Οι εντυπωσιακές παρουσίες στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ – ΦΩΤΟ

O διασημότερος κατάσκοπος της Βρετανίας, ο Τζέιμς Μποντ, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με το «Spectre», την 24η αποστολή του στον κινηματογράφο, η αβάν-πρεμιέρ του οποίου πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα απόψε στο Λονδίνο, με την παρουσία πολλών μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι παρέστησαν στη λαμπερή εκδήλωση που έγινε στο Royal Albert Hall.

Η ταινία προβάλλεται την ίδια στιγμή σε εκατοντάδες κινηματογράφους στη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Οι κριτικοί έχουν υποδεχθεί το Spectre του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες με ενθουσιασμό, όπου τον θρυλικό 007 ενσαρκώνει για τέταρτη φορά ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, ηλικίας 47 ετών, μετά το Casino Royale (2006), το Quantum of Solace (2008) και το Skyfall (2012).

«Ανυπομονούσα για τη στιγμή που το κοινό θα έβλεπε την ταινία. Σιχαίνομαι να με βλέπω στην οθόνη, όμως λατρεύω να υποδύομαι τον Τζέιμς Μποντ» δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ κατά την άφιξή του στην εκδήλωση, προτού ποζάρει μεταξύ των συμπρωταγωνιστριών του, της Μόνικα Μπελούτσι και της Λεά Σεϊντού, προς τέρψιν των φωτογράφων.

«Είναι απίστευτο που αποτελώ μέρος της παράδοσης» υπογράμμισε η Μόνικα Μπελούτσι, 51 ετών, που ενσαρκώνει την Λούσι Σκιάρα, την χήρα ενός διάσημου εγκληματία.

«Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, δε γνωρίζω εάν είμαι ένα κορίτσι του Μποντ, είμαι απλά ένα ξανθό κορίτσι» είπε χαριτολογώντας η Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεϊντού, που υποδύεται την Μάντλιν Σουάν, μια ψυχολόγο και κόρη του Ουάιτ, του αντιπάλου του Μποντ.

«Χύσαμε αίμα και ιδρώτα για να κάνουμε αυτήν την ταινία, είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ απόψε και επίσης αισθάνομαι και λίγη ανακούφιση» τόνισε ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες.

Με γυρίσματα στην Αγγλία, την Ιταλία, την Αυστρία, το Μεξικό και το Μαρόκο, το Spectre συγκεντρώνει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία των ταινιών του Μποντ: άγριες καταδιώξεις, έναν μεγαλομανή κακό –τον οποίο υποδύεται ο Κριστόφ Βαλτς– αισθησιακά κορίτσια στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ, συναρπαστικά γκάτζετ και διαλόγους διανθισμένους με γερές δόσεις χιούμορ.

Πηγή φωτογραφιών: Dailymail

 

Διαβάστε επίσης:

Η ερωτική σκηνή του Μποντ με τη Μπελούτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ