Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάστρια σε καθημερινή βραδινή εκπομπή

Την αποκάλυψη πως θα παρουσιάσει βραδινό show έκανε σε συνέντευξή της η Έλενα Παπαρίζου. Η βραδινή εκπομπή δεν είναι για κάποιο ελληνικό κανάλι αλλά θα προβληθεί του χρόνου στη Σουηδική τηλεόραση, όπως είπε η ίδια.

Θα ήθελες να κάνεις κινηματογράφο;

Ναι, θα ήθελα να κάνω! (γέλια)

Μου είχε προταθεί ένας πολύ δύσκολος ρόλος και τον αρνήθηκα, για μια ταινία στη Σουηδία. Το δεύτερο μεγαλύτερο ρόλο, για μια τριλογία, το Hamilton. Δεν δέχτηκα, και δε χρειάζεται να πω τους λόγους. Αλλά έχω προταθεί για δύο ταινίες και ένα μιούζικαλ στη Σουηδία. Στη Σουηδία ήταν να κάνω ένα μιούζικαλ, το Ingmar Bergman για το οποίο δεν τελειοποιήθηκε η μουσική. Κανονικά ήταν ένα έργο, ήταν η μοναδική κωμωδία που έχει κάνει ο κύριος Bergman, και δεν ολοκληρώθηκε η μουσική την εποχή που έπρεπε, γι’ αυτό και δεν ανέβηκε. Ο κύριος Claes Malmberg με τον οποίο θα συνεργαστώ του χρόνου το χειμώνα ήταν και παραγωγός όλου του έργου, ήθελε να το ξαναγράψει αλλά δεν προλάβαμε. Αλλά θα συνεργαστούμε του χρόνου, με άλλον τρόπο.

Μίλησε μου γι’ αυτή τη συνεργασία. Τι ακριβώς θα κάνεις;

Θα είναι ένα βραδινό show, το οποίο θα είναι κάπως μεικτό. Ο Claes Malmberg είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη Σουηδία, και κωμικός και τραγουδιστής. Φαντάσου ότι το «Nine» με προετοιμάζει ακόμα και γι’ αυτό που θα κάνω και στη Σουηδία.

Εκεί ποιος θα είναι ο ρόλος σου;

Θα είμαι η Έλενα. Θα ενσωματωθούν πολλά και διάφορα κομμάτια. Θα είναι καθημερινό, στο Gothenburg, στην πόλη που έχω μεγαλώσει και ξεκίνησα τη μουσική μου. Επειδή δεν πρόλαβα να πάω γιατί είχε πρεμιέρα την εβδομάδα που μας πέρασε στη Σουηδία, ο κύριος Malmberg θα έρθει στην Ελλάδα να με δει και στο μιούζικαλ και ας μην καταλαβαίνει κουβέντα (γέλια). Θα έρθει γιατί θα γράψουμε και παρέα κάποια κομμάτια και σενάρια.

Πώς σου φαίνεται που πολλοί τραγουδιστές ασχολούνται με το θέατρο;

Γιατί, ποιος είπε ότι πολλοί ηθοποιοί δεν ασχολούνται με το τραγούδι; Ξέρω ότι ο Πάνος Βλάχος έδωσε μια ολόκληρη συναυλία, που είναι και σπουδαίος μουσικός. Και ο Μπεγνής, και η Παπουτσάκη, πάρα πολλοί. Δε σημαίνει ότι επειδή είσαι τραγουδιστής πρέπει να κάνεις μόνο αυτό, αν έχεις την ψυχή να είσαι καλλιτέχνης πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα.

Πηγή: getgreekmusic.gr

 

Διαβάστε επίσης:

H Στικούδη απαντά για το αν κάνει καριέρα με το σώμα της – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη «ποταμός» της Χάρις Αλεξίου: Ξεχρεώνουμε τον ωχαδερφισμό μας

Μπράντλει Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς κατά του σεξιστικού Χόλιγουντ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ