Ηλιάκη: Έχω δείρει άνδρα ο οποίος με φλέρταρε

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα media, η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε μέσα από το «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για την διακοπή της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ και για όλα όσα την πλήγωσαν.

Μετά το τέλος της συνεργασίας σου με τον ΣΚΑΪ, γιατί απέφευγες να μιλήσεις;

Γιατί ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μ’ άρεσε καθόλου αυτό που είχε συμβεί και ήξερα πως μπορεί να έλεγα πράγματα στο θυμό μου, που να μην τα εννοούσα. Από την άλλη, ήθελα να καταλαγιάσει αυτό το συναίσθημα και να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου και την κατάσταση, να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς έχει συμβεί και μετά να μιλήσω. Έπειτα ήρθε το καλοκαίρι, έκανα διακοπές, ξεκουράστηκα…

Σου κόστισε πολύ;

Στενοχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή, καθώς έχω υπάρξει καλομαθημένη στα νούμερα και συμμετείχα σε επιτυχημένες εκπομπές. Κατόπιν, ήρθε μια εκπομπή που σε τέσσερις μήνες κόπηκε. Ήταν ένα χρήσιμο μάθημα, αυτό που λένε το ανεκτίμητο κέρδος της ήττας.

Μάθημα, γιατί;

Συνειδητοποίησα ότι οι επαγγελματικές δυσκολίες ξεπερνιούνται πιο εύκολα σε σχέση με άλλες. Έμαθα πως το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και τους φίλους μας, κι εγώ τα έχω και τα δύο και νομίζω ό,τι είναι πιο πολύτιμο στη ζωή μου. Ήμουν εκτός για αρκετούς μήνες και κατάλαβα ότι η τηλεόραση δεν είναι το παν. Είχα μια συνήθεια, μια ρουτίνα για 10- 12 χρόνια, και δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου έξω απ’ αυτήν. Νόμιζα πως αν σταματούσα να δουλεύω, θα σταματούσα και να υπάρχω. Όμως, συνειδητοποίησα ότι μπορώ και χωρίς τη δουλειά. Κατάλαβα πως κι άλλα πράγματα έχουν αξία.

Τον πρώτο καιρό είχα κλειστεί στο σπίτι και δεν σήκωνα τηλέφωνα. Λίγο κλάμα στην αρχή, μετά θυμός.(…) Είχα αποκοπεί από την οικογένειά μου, είχα μόνο τους φίλους μου. Στις αρχές του καλοκαιριού ξαναβρήκα τις ισορροπίες μου.

Η εκπομπή κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο σταθμός, επειδή εκείνο το διάστημα θα γίνονταν εκλογές, να ρίξει το βάρος του στην ενημέρωση. Φαντάζομαι πως δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τα νούμερα, ούτε όμως εμείς ήμασταν. Από την άλλη, δε μας δόθηκε η ευκαιρία να προσπαθήσουμε. Οι καινούργιες εκπομπές θέλουν χρόνο και ο ΣΚΑΪ δε συνηθίζει να δίνει, το έχουμε δει και με άλλους παρουσιαστές του ψυχαγωγικού τομέα, που κόπηκαν με περίεργο τρόπο, όπως και με εκπομπές που άλλαξαν στην πορεία.

Στον εαυτό σου τι ευθύνες ρίχνεις;

Τις περισσότερες. Το σίγουρο  είναι ότι αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα είχα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Αν με ρωτήσεις αν ήμουν καλή σ’ αυτή την εκπομπή ή όχι, θα σου πω ότι δεν ήμουν καλή. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Αν έπρεπε να με βαθμολογήσω, δε θα μου έβαζα καλό βαθμό.

Η κόντρα σου με την Κατερίνα Καινούργιου;

Δε μίλησα γι αυτό, όταν μίλησαν όλοι. Δεν πρόκειται να μιλήσω και τώρα, γιατί δε θέλω να ξανανοίξω το θέμα.

Παρόλο που η Κατερίνα είπε ότι δε θα ξανασυνεργαζόταν μαζί σου;

Εμένα, πάλι, η ζωή μου έχει μάθει να μην λέω ποτέ και πάντα.

Από τον ALPHA έφυγες εξαιτίας του Τζώνη Καλημέρη;

Δεν έφυγα εξαιτίας του, αλλά διαφωνήσαμε έντονα. Δεν σου κρύβω πως όταν έμαθα ότι έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος και θα έπρεπε να συναντηθώ ξανά με τον Τζώνη αισθάνθηκα περίεργα. Βρεθήκαμε όμως, τα συζητήσαμε και νομίζω ότι η σχέση μας είναι καλύτερη.

Φλερτάρεις;

Ναι, φλερτάρω, αλλά έχω δείρει και άνδρα ο οποίος με φλέρταρε και ήταν παντρεμένος.

Πως τον έδειρες;

Του έδωσα χαστούκι. Δεν μπορώ να διανοηθώ να με κοιτάξει άνδρας που έχει σχέση ή είναι παντρεμένος. Το θεωρώ ό,τι πιο ανήθικο μπορεί να κάνεις στη σύντροφό σου.

Πως συνέβη αυτό;

Με είχε δει κάπου, με φλέρταρε, μου τηλεφώνησε και κάποια στιγμή βλέπω τυχαία τη σελίδα του στο facebook με μωρά και γυναίκα και υπέθεσα ότι ήταν ανίψια του. Κι έπειτα είδα ευχές: «Να σου ζήσει το μωρό». Μου ζήτησέ να βγούμε και είπε μέσα μου: «Θα σε φτιάξω εγώ». Κι όταν συναντηθήκαμε, του είπα πως έπρεπε να ντρέπεσαι. Ε, του είπε κι άλλα και μέσα σ’ όλα, του έδωσα κι ένα χαστούκι!

Πηγή: HELLO

 

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Pink χωρίς μακιγιάζ – ΦΩΤΟ

Μπαλατσινού: Όφειλα να είμαι πιο προσεκτική

Η Σταυροπούλου για την σέξι φωτογραφία της κόρης της – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ