Ώρες αγωνίας για την Βάνα Μπάρμπα

Στιγμές αγωνίας έζησε η Βάνα Μπάρμπα μετά το σοβαρό ατύχημα της μητέρας της, που είχε αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί εσπευσμένα από τα Γιάννενα στο Ασκληπιείο Βούλας. Η Αφροδίτη Μπάρμπα στραβοπάτησε στα σκαλιά του σπιτιού της το πρωί της περασμένης Δευτέρας, έπεσε και χτύπησε σοβαρά και στα δύο πόδια της. Έτσι ο πατέρας της ηθοποιού, Μπάμπης, μετέφερε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο της Αθήνας και η εισαγωγή της κρίθηκε άμεση, όπως και το πρώτο χειρουργείο στο ένα από τα δύο άκρα της.

 

Χθες η Βάνα Μπάρμπα βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο Ασκληπιείο, αφού είχε προγραμματιστεί η δεύτερη πολύωρη επέμβαση στο άλλο πόδι της μητέρας της, ενώ η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Δύο χειρουργεία

«Σήμερα (σ.σ.: χθες) έγινε και το δεύτερο χειρουργείο της μητέρας μου.

Τα κόκαλά της στο μετατάρσιο έχουν γίνει κομμάτια και οι γιατροί της έβαλαν σίδερα μέχρι και στα δάχτυλα. Όταν μας το επιτρέψει ο θεράπων γιατρός της, ο διευθυντής της κλινικής Δημήτρης Περουλάκης, τον οποίο ευχαριστώ από την καρδιά μου για όσα έκανε, θα τη μεταφέρω στο σπίτι μου για να μπορώ να τη φροντίζω» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, που καρδιοχτύπησε όταν ο πατέρας της, της τηλεφώνησε έντρομος. «Έπαθα σοκ όταν με ενημέρωσε ο μπαμπάς μου. Εγώ του είπα να τη φέρει στην Αθήνα χωρίς να χάσουν χρόνο. Όταν μας έδειξαν τις ακτινογραφίες της στο Ασκληπιείο δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, γιατί τα οστά ήταν διαλυμένα.

Το μυαλό μας πήγε στο χειρότερο, όμως είχα πολλή εμπιστοσύνη στον γιατρό της, και όχι άδικα. Όλα πήγαν τέλεια και ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και με τις επόμενες επεμβάσεις που θα ακολουθήσουν. Νομίζω πως στις αρχές της επομένης εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο» είπε η ηθοποιός.

Οι γονείς της θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι της Βάνας Μπάρμπα στο κέντρο της Γλυφάδας, μέχρι η μητέρα της να αναρρώσει. «Θα την έχουμε στα πούπουλα με την κόρη μου, τη Φαίδρα. Μπορεί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να ξεκίνησαν, όμως όσο χρόνο θα έχω ελεύθερο θα είναι μόνο για τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου αυτό το διάστημα» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια.

 

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: Είναι ηλίθιοι; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ