Ασλανίδου: Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Έχω δοκιμάσει botox

Συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει απατηθεί από σύντροφό της, πως έχει δεχτεί βία σε σχέση, πως έχει κάνει botox, και πως έχει περάσει κατάθλιψη.

Μιλώντας για την προδοσία που έχει δεχτεί σε σχέση αλλά και για το πώς την διαχειρίστηκε, λέει:

«Εννοείται έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με τον σύντροφο μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή κι εκείνοι τον δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί».

Στη συνέχεια, περιγράφει την στιγμή που ένας άλλος σύντροφος της πήγε να την κακοποιήσει σωματικά:

«Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα “να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου”».

Στην ερώτηση αν έχει κάνει πλαστική, απαντά:

«Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή γονιδιακά. Αν δεις τα πρόσωπα των γονιών μου, θα τους θαυμάσεις».

Παραδέχεται ωστόσο πως στο παρελθόν έχει κάνει botox:

«Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ο,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπο μου με βότανα. Βάζω πάντα κρέμες, πρωί-βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και botox αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον».

collage.jpg

Στη συνέχεια, εξομολογείται πως έχει βιώσει κατάθλιψη η οποία την βοήθησε να χάσει… κιλά:

«Δεν έτρωγα, είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου έκανε καλό η κατάθλιψη. Είχα χάσει αρκετά κιλά, ήμουν όπως με ονειρευόμουν θα έλεγα. Πέρα από την πλάκα, η πιο δυνατή εικόνα του μαύρου που έχω στο μυαλό μου είναι πως παρά του ότι είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν βίωσα την κατάθλιψη ολότελα μόνη μου, είχα δίπλα μου μια εξαιρετικά καλή μου φίλη. Πηγαίναμε καθημερινά σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο χωριό μου, μόνες μας, ντυμένες στα μαύρα και διαβάζαμε ποιήματα. Κλαίγαμε».

Παράλληλα, ομολογεί πως αυτό το διάστημα είναι single:

«Δεν είμαι σε σχέση και δεν μου λείπει. Σαφώς είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο. Θέλω να το ξαναζήσω».

Όσο για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει μόνη της;

«Το τελευταίο. Είμαι ένα χρόνο μόνη μου. Δεν έχω σχέση ούτε τίποτε άλλο. Είμαι μια χαρά ήρεμη. Πηγαίνεις στο σπίτι σου και είσαι άνετος. Βέβαια με φροντίζω πάρα πολύ. Το φαΐ θα είναι πάντα στο φούρνο, θα κάνω τη γυμναστική μου, θα περιποιηθώ τον εαυτό μου».

Πηγή: ΕΓΩ!

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι – ΦΩΤΟ

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της – ΦΩΤΟ

Η Λάσκαρη στο σανίδι με την κόρη της – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ