“Πετάξτε” με τη… Chanel Airlines – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Η πύλη αναχώρησης είναι… Chanel No 5. Επιβιβαστείτε!

Δεν υπάρχουν όρια στην φαντασία και στο που μπορεί να φτάσει δημιουργικά μια επίδειξη μόδας, όπως αυτή του οίκου Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Σε ένα κομψότατο τερματικό σταθμό αεροδρομίου μετατράπηκε το εκθεσιακό ανάκτορο του Γκραν Παλέ στο Παρίσι, με σικάτα κιόσκια για το check in και άνδρες μοντέλα που έκοβαν «εισιτήρια», ήλεγχαν τα «διαβατήρια» και παραλάμβαναν τις «αποσκευές» όλων όσοι παραβρέθηκαν στο ντεφιλέ. Όλα αυτά για τις ανάγκες του σόου με την υπογραφή του Καρλ Λάγκερφελντ.

Το «fly me to Chanel, let me play among the stars» κόστισε 5, ολόκληρα, εκατομμύρια δολάρια.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο εμβληματικός οίκος μόδας επανακαθόρισε το «travel chic» παρουσιάζοντας και custom-made αποσκευές Chanel. Το «ψεύτικο» αεροδρόμιο ονομάστηκε «Aeroport Paris Cambon» και η πρώτη επιβάτης της πτήσης «Chanel Airlines» ήταν το μοντέλο Έντι Κάμπελ.

Models walk the runway during the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2016 on October 6, 2015 in Paris, France.

Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν είχαν τη σφραγίδα της δεκαετίας του ‘80. Έντονα γεωμετρικά σχέδια στις μπλούζες, πούλιες και παγιέτες, δερμάτινα bomber jackets,φορέματα από σιφόν, πουκάμισα με κρόσια και πλισέ φούστες…

Models walk the runway during the Chanel Spring 2016 collection show as part of Paris Fashion Week on October 6, 2015 in Paris, France.

Η γνωστή ντίβα της ιταλικής μόδας Άννα Ντελά Ρούσο ζωγράφισε την επίδειξη με τις πρώτες λέξεις που της ήρθαν αυθόρμητα στα χείλη : «Κέφι. Φανταστική. Λάμψη. Μόδα. Έρωτας».

Chanel Spring 2016 collection show

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Μπιγιόνσε και Ριάνα μήνυσαν εταιρεία ρούχων

Ο θαυμαστής που τρόμαξε την Κίρα Νάιτλι

Τέιλορ Σουίφτ και Κιμ Καρντάσιαν στην κορυφή του… Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ