O πυροσβέστης βρήκε το χαμένο δαχτυλίδι της Πάρις Χίλτον

Ένας Πολωνός πυροσβέστης βρήκε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που ήταν διακοσμημένο με διαμάντια και το επέστρεψε στο γραφείο των απολεσθέντων αντικειμένων του αεροδρομίου του Λοτζ (κεντρικά).

Αφού διεξήχθη η σχετική έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι το κόσμημα ανήκε στην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σόουμπιζ, την Πάρις Χίλτον, καθώς της το είχαν προσφέρει ως δώρο αρραβώνων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πλούσια κληρονόμος της αυτοκρατορίας των ξενοδοχείων Hilton είχε επισκεφθεί στο Λοτζ την περασμένη εβδομάδα για να παρακολουθήσει μια επίδειξη μόδας. Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της εντοπίστηκε ανάμεσα στα καθίσματα ενός οχήματος που χρησιμοποίησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης για να μεταφέρουν τους καλεσμένους τους στο αεροδρόμιο.

Ο πυροσβέστης «επέστρεψε το δαχτυλίδι στα απολεσθέντα αντικείμενα χωρίς να γνωρίζει ότι ανήκε» στην Χίλτον, που έφυγε από την χώρα με ιδιωτικό αεροσκάφος, προσέθεσε η εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας η αξία του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της διάσημης Αμερικανίδας υπολογίζεται στα 100.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης.

“Καίνε” τον Μπεν Άλφεκ οι αποκαλύψεις της νταντάς

Ποιος ηθοποιός είναι ο μικρός της φωτογραφίας;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ