Ο Μπέκαμ το πρόσωπο της Τζάγκουαρ στην Κίνα – ΦΩΤΟ

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αγγλίας έχει στην κατοχή του μία συλλογή από κορυφαία σπόρ αυτοκίνητα, για την οποία κάθε συλλέκτης θα ήταν υπερήφανος.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι ο Μπέκαμ γίνεται το «πρόσωπο» της Τζάγκουαρ στην Κίνα και έχει ήδη γυρίσει το διαφημιστικό βίντεο για την προώθηση της γνωστής εταιρείας.

Η πανίσχυρη οικονομία της Κίνας και η αγάπη των Κινέζων για τα πολυτελή δυτικά προϊόντα οδήγησαν στη συνεργασία του Μπέκαμ και της Τζάγκουαρ, με στόχο φυσικά την αύξηση των κερδών τους.

Από τη μία ο Ντέιβιντ, ως μέρος της φίρμας Μπέκαμ, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία και από την άλλη η Τζάουγκαρ επιθυμεί να εισχωρήσει στην ασιατική αγορά. Η σχέση του Μπέκαμ με τις μάρκες πολυτελείας σε συνδυασμό με το ύφος και την παράδοση της Τζάγκουαρ δημιούργησαν την ιδανική εταιρική σχέση για την κινεζική αγορά.

Το διαφημιστικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Μάθιου Βον (των X-Men: First Class) είναι στην αρχή ασπρόμαυρο και δείχνει τον Μπέγκαμ να οδηγεί ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα της εταιρείας. Καθώς τα πλάνα διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλάζουν και τα αυτοκίνητα φτάνοντας μέχρι ις μέρες μας όπου ο ‘Αγγλος ποδοσφαιριστής τίθεται επικεφαλής του σχηματισμού της πιο πρόσφατης σειράς των αυτοκινήτων κάνοντας έτσι μία ιστορική αναδρομή στα μοντέλα της Τζάγκουαρ.

Δείτε επίσης:

Ο Μπέκαμ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ