Χαμός στα social media με τον Μπρους Τζένερ που έγινε Κέιτλιν

Η Κέιτλιν Τζένερ είναι όχι μόνο το πρώτο από τα πιο δημοφιλή θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει ήδη καταρρίψει το ρεκόρ σε αριθμό followers στο Twitter.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Ρεκόρ Γκίνες, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από ένα εκατομμύριο followers από χθες που άνοιξε το λογαριασμό της, ενώ ένα εκατομμύριο άτομα την ακολούθησαν μόλις μέσα σε τέσσερις ώρες και τρία λεπτά.

Η Κέιτλιν Τζένερ επικράτησε και του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο λογαριασμός του οποίου (@POTUS) χρειάστηκε σχεδόν πέντε ώρες για να έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Το πρώτο μήνυμά της στο Τwitter αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 213.000 φορές: “Είμαι τόσο ευτυχισμένη ύστερα από ένα τέτοιο αγώνα επιβίωσης με την πραγματική μου ταυτότητα. Καλωσόρισες στον κόσμο αυτό Κέιτλιν. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσετε”.

Σε άλλο μήνυμά, η Τζένερ έγραψε σκωπτικά: “Ένα άλλο παγκόσμιο ρεκόρ, στην ηλικία των 65 ετών; Ποιος θα το πίστευε!”, δηλώνοντας ωστόσο πως “αισθάνεται τιμή” για την υποστήριξη που είχε.

Ο Αμερικανός σταρ των τηλεριάλιτι, παγκόσμιος πρωταθλητής και νέο σύμβολο των διεμφυλικών ατόμων Μπρους Τζένερ ολοκλήρωσε την αλλαγή της σεξουαλικής του ταυτότητας και αποκάλυψε το γυναικείο κορμί της ποζάροντας με ένα σέξι κορμάκι μπροστά στον φωτογραφικό φακό για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair και δηλώνοντας πως θέλει να την φωνάζουν “Κέιτλιν”.

Είναι η πρώτη φορά που ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει το γυναικείο όνομα που διάλεξε. “Να με φωνάζετε Κέιτλιν” είναι και ο τίτλος του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού, που δημοσιεύει συνέντευξη της Κέιτλιν η οποία παραχωρήθηκε τον Απρίλιο.

Η Κέιτλιν, φορώντας λευκό σατέν κορμάκι, καθισμένη σε σκαμπό, έχοντας χτενίσει με μπούκλες τα μακριά καστανά μαλλιά της χαμογελά όταν κοιτάζει απευθείας στον φακό της μεγάλης φωτογράφου των διασημοτήτων Ανι Λίμποβιτς.

Αλλαγή στη νοοτροπία του κόσμου

Η οικογένειά της την ενθάρρυνε: “Τώρα να είσαι ελεύθερη”, έγραψε στο Twitter η κόρη της, το μοντέλο Κένταλ Τζένερ. Η θετή της κόρη Κιμ Καρντάσιαν, παγκόσμια διασημότητα και σύζυγός του ράπερ Κέινι Γουέστ πρόσθεσε: “Να είσαι ευτυχισμένη, περήφανη, ζήσε τη ζωή σου με το δικό σου τρόπο!”.

Η αδελφή της Κιμ, η Κλοέ, έγραψε: “ζήσαμε γιατί εσύ ήσουν αρκετά δυνατή για να ζήσεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη. Κέιτλιν, είσαι όμορφη!”.

Η μητέρα της, η 88χρονη Εστερ, δήλωσε στην ιστοσελίδα Accesshollywood.com ότι η Κέιτλιν είναι “όμορφη!” αλλά η ίδια συνεχίζει να τη φωνάζει Μπρους: “πρέπει να προσπαθήσω να συνηθίσω στην αλλαγή, αλλά θα το κάνω με χαρά. Είμαι ευτυχισμένη για εκείνον… ή εκείνη”.

Η στενή σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα Βάλερι Τζάρετ χαιρέτισε από την πλευρά της τη “γενναία επιλογή” που αποτελεί “δυνατό παράδειγμα για πολλούς άλλους”.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε ότι η Τζένερ θα λάβει το βραβείο Arthur Ashe για την επίδειξη θάρρους σε επίσημη τελετή των ετήσιων βραβείων ESPY, τα οποία δίνει το αμερικανικό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για να τιμήσει τους αθλητές των οποίων η αύρα ξεπερνά τον χώρο του αθλητισμού. Το βραβείο αυτό έχει ήδη απονεμηθεί επίσης στον Μοχάμεντ Αλι.

Στην ιστοσελίδα του, το Vanity Fair, δείχνει και άλλες φωτογραφίες της Κέιτλιν… με κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, με κορμάκι που αναδεικνύει την κομψή σιλουέτα, στο τιμόνι ενός σπορ αυτοκινήτου, με μακρύ βραδινό φόρεμα με φουρό.

Σε βίντεο που συνοδεύει τη συνέντευξη, η Τζένερ εξηγεί ότι πριν από την αλλαγή “ο Μπρους έπρεπε πάντα να λέει ψέματα, κάθε μέρα, να έχει ένα μυστικό”. Ωστόσο μετά τη συνέντευξη στο περιοδικό, “θα είμαι ελεύθερη”, δηλώνει.

Η Τζένερ αφηγείται την κρίση πανικού την επομένη μιας εγχείρησης δέκα ωρών για τη θηλυκοποίηση του προσώπου της στις 15 Μαρτίου και πως ένα ειδικός σύμβουλος της εξήγησε πως τέτοιες αντιδράσεις είναι συνήθεις και προσωρινές. Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι η Τζένερ δεν έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

 

Δείτε επίσης:

O πατριός της Καρντάσιαν είναι πλέον φτυστός η Τζέσικα Λανγκ – ΦΩΤΟ

1 εκατ. followers για τον πατριό της Καρντάσιαν

Ο πατριός της Καρντάσιαν έγινε γυναίκα – BINTEO

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ