O Μπραντ Πιτ κοιμάται και με άντρες και η Τζολί το γνωρίζει

Λίγο μετά τις φήμες πως ο Τζον Τραβόλτα έχει σχέση με τον Τομ Κρουζ από το 1985, ένα νέο δημοσίευμα του περιοδικού «Star» ανάβει «φωτιές» στο Χόλιγουντ καθώς υποστηρίζει πως ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual εδώ και μια δεκαετία!

Τις… «πιπεράτες» αποκαλύψεις έκανε στο περιοδικό ο Χέσαμ Σαμ Ιμπραήμ, ο οποίος κινείται στους ίδιους χολιγουντιανούς κύκλους με τον χολιγουντιανό σταρ και τη σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί!

Ο Ιμπραήμ έδωσε μάλιστα στο «φως» hot λεπτομέρειες για τον Πιτ αφήνοντας έτσι με ανοιχτό το στόμα τους fans του.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα περιστατικό με έναν άντρα, τον Κάμερον Φοξ. Ο Φοξ έπαιζε σε ταινίες πορνό και ο Μπραντ Πιτ τον είχε βρει σε ιστοσελίδα που μπορεί να… «νοικιάσει» κανείς αγόρια!

Όπως ανέφερε η πηγή στο περιοδικό, ο νεαρός πήγε να συναντήσει τον χολιγουντιανό σταρ στο ξενοδοχείο «Monterey» στην Καλιφόρνια, όπου τον παρέλαβε ένας υπάλληλος του Πιτ. Έπειτα τον πήγαν σε ένα δωμάτιο και  «ο Μπραντ του έριξε μια ματιά, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Κάμερον δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο έμοιαζε στις φωτογραφίες» ανέφερε ο Ιμπραήμ. «Υποθέτω ότι ο Μπραντ έχει ιδιαίτερο γούστο».

Όσο για τον εάν η Αντζελίνα Τζολί τα γνωρίζει όλα αυτά; Ο Ιμπραήμ υποστηρίζει ότι το ξέρει και δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Ο λόγος; Επειδή και η ίδια είναι bisexual και έχει στο παρελθόν παραδεχτεί δημοσίως πως διατηρούσε δεσμό με την βραβευμένη ηθοποιό Τζένι Σιμίζου.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Τζολί και Πιτ ξανά μαζί σε ταινία μετά από 10 χρόνια – BINTEO- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ