Αποδοκίμασαν τον Μακόναχι για τη νέα του ταινία στις Κάννες

Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι δεν φοβάται την αρνητική κριτική, σύμφωνα με τον περιοδικό Γκλάμουρ.

Η ταινία με τίτλο «The Sea of Trees», στην οποία πρωταγωνιστεί και η Ναόμι Γουότς, αποδοκιμάστηκε μετά από το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών το Σαββατοκύριακο.

Ο Μακόναχι υποδύεται έναν Αμερικανό που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να αυτοκτονήσει και η Ναόμι Γουότς την εν διαστάσει σύζυγό του. 

Η ταινία εισέπραξε τις χειρότερες κριτικές που έχει πάρει ταινία εδώ και χρόνια στο Φεστιβάλ των Καννών με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης της ταινίας Γκας Βαν Σαντ να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. 

Όταν ρωτήθηκε ο Μάθιου Μακόναχι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την αρνητική υποδοχή που είχε η ταινία του, είπε: “Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γιουχάρει όπως και να χειροκροτήσει μια ταινία». 

Κι ενώ η τελευταία κινηματογραφική απόπειρα του 45χρονου ηθοποιού δεν έχει λάβει την επιβράβευση που περίμενε, αυτός είναι σε θέση να ξεπεράσει τις επικρίσεις και να επιστρέψει στην σύζυγό του, Καμίλα ‘Αλβες, και στα τρία του παιδιά, που τον κάνουν κάθε μέρα τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο.

«Ξυπνάω κάθε μέρα δίπλα σε έναν άνθρωπο που ξέρω και μου δείχνει με τον τρόπο του ότι με αγαπάει και έχει γεννήσει τα τρία όμορφα και υγιή παιδιά μας. Τη γυναίκα μου. Ζω σε ένα ωραίο μέρος και έχω να κάνω διάφορα πράγματα κάθε μέρα».

Δείτε επίσης:

Οι Χολιγουντιανές ερωμένες του Μάθιου Μακόναχι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ