Πώς πέρασαν το Πάσχα οι Έλληνες celebrities – ΦΩΤΟ

Ευχές και γιορτινά στιγμιότυπα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram οι Έλληνες celebrities. Άλλοι γιόρτασαν παραδοσιακά στο χωριό, άλλοι έμειναν στην πόλη, άλλοι βρέθηκαν στο εξωτερικό.

Δέσποινα Βανδή: «Πάσχα στο χωριό» για την τραγουδίστρια που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της και συναντήθηκε με τον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος επίσης επέστρεψε από το Los Angeles στη γενέτειρά του για το Πάσχα.

Σάκης Ρουβάς: Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, για τον τραγουδιστή και την οικογένεια του. Εκεί βεβαίως γιόρτασε και την ονομαστική του εορτή.

Ελένη Φουρέιρα: «Μόνο αγάπη» μας ευχήθηκε η τραγουδίστρια από το νησί της Κεφαλονιάς όπου βρέθηκε για το Πάσχα.

Μαρία Μπεκατώρου: «Υγεία, αγάπη, χαρά» η ευχή της παρουσιάστριας που άναψε τη λαμπάδα της στην Ερμούπολη της Σύρου.

Βίκυ Καγιά: «Χριστός Ανέστη» από την Ύδρα μας ευχήθηκε η εγκυμονούσα Καγιά.

Μαρία Ηλιάκη: Από το πρωί στήθηκαν χοροί στο σπίτι που πέρασε η παρουσιάστρια τις μέρες του Πάσχα.

Νίνα Λοτσάρη: Αν και στο μακρινό Μαϊάμι, η Λοτσάρη τήρησε τα έθιμα και «τσούγκρισε» κόκκινα αυγά με την φίλο της και συνταξιδιώτη της Χάρη Σιανίδη.

Μιχάλης Κουϊνέλης- Stavento: Παραδοσιακός ο κριτής του The Voice σούβλισε το αρνάκι στην αυλή του σπιτιού του.

Μαίρη Συνατσάκη: Ευχές με φόντο την Ακρόπολη μας έστειλε η παρουσιάστρια που έμεινε στην Αθήνα.

Δούκισσα Νομικού: Το μοντέλο και παρουσιάστρια μας έστειλε μια μεγάλη αγκαλιά και ευχές ποζάροντας με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα Ζαγοροχώρια βρέθηκε ο παρουσιαστής και φυσικά τήρησε τις παραδόσεις.

Αθηνά Οικονομάκου: Απο την Τοσκάνη μας έστειλε ευχές η ηθοποιός, που ταξίδεψε εκεί με τον σύντοφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: «Χριστός Ανέστη» από τη Θεσσαλονίκη μας είπε η οικογένεια Χρηστίδου- Μαραντίνη, που βρέθηκε στην Ανάσταση με τον μεγάλο της γιο, Φίλιππο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην Κόρινθο με την οικογένειά της βρέθηκε η παρουσιάστρια και μοιράστηκε μαζί μας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα «πριν την Ανάσταση».

Κατερίνα Καινούργιου: «Εύχομαι το φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία!» έγραψε η παρουσιάστρια που πόζαρε  με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκοστώπουλο λίγο πριν ανάψουν τις λαμπάδες τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Μια υπέροχη φωτογραφία με την κόρη και τη σκυλίτσα της σε στιγμές αναμελιάς ανέβασε η δημοσιογράφος για να μοιραστεί τις πασχαλιάτικες στιγμές της με την οικογένειά της στο Σούνιο.

Demy: «Χρόνια πολλά κι από εμάς» έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια που γιόρτασε το Πάσχα στο Los Angeles, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Από το μακρινό San Diego της Καλιφόρνιας μας έστειλε ευχές η παρουσιάστρια καταγράφοντας μια στιγμή από τη λειτουργία στον ελληνικό ορθόδοξο ναό όπου βρέθηκε για την Ανάσταση.

Τζένη Μπαλατσινού: «Χρόνια πολλά» από την Πάτμο μας έστειλε η παρουσιάστρια με μια φωτογραφία γεμάτη φως.

 

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία της Γιάννας Τερζή για τη γιορτή του πατέρα της – ΦΩΤΟ

Η Ανάσταση του Καραγκούνη – ΦΩΤΟ

Το τατουάζ γνωστής τραγουδίστριας λίγο πριν από την Ανάσταση – ΦΩΤΟ

Στο Λονδίνο για το Πάσχα γνωστό ζευγάρι της showbiz- ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ