Κατάθεση σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Παντρεύτηκε 9χρονο αγόρι – ΦΩΤΟ

O Τζέιμς Σεϊφτσάκ συνάντησε τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, το 1987, όταν ήταν 8 ετών, και υποστηρίζει πως τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή.

Ο τραγουδιστής έδωσε στον ανήλικο που είχε τον ρόλο της νύφης ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους.

Έδωσε μάλιστα μια επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πατέρα του ανήλικου.

“Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον Τζέιμς”, σημείωσε ο δικηγόρος του.

Ο Μάικλ Τζάκσον τον έντυνε συχνά με τα ίδια ρούχα και έλεγε στους δημοσιογράφους πως ο Τζέιμς Σεϊφτσάκ ήταν ξάδερφός του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Τζέιμς Σεϊφτσάκ κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές.

Από την μεριά του, ο Αυστραλός χορογράφος Γουέιντ Ρόμπσον ισχυρίζεται πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα “αρπακτικό”, που τον κακοποίησε επανειλημμένα ως παιδί.

Είναι ένας από τους δύο άνδρες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και διεκδικούν μεγάλο χρηματικό ποσό, από την τεράστια περιουσία του νεκρού σταρ.

Ο Γουέιντ Ρόμπσον ήταν 5 ετών όταν συνάντησε τον βασιλιά της ποπ και ισχυρίζεται πως τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών.

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του και μάλιστα κατέθεσε πως δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ στη δίκη του Μάικλ Τζάκσον το 2005 στην Καλιφόρνια.

Η κατάθεσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αθώωση του βασιλιά της ποπ.

Σήμερα ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση και κατηγορεί τον Μάικλ Τζάκσον πως τον κακοποίησε στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.

Η Μπλάνκα Φράντσια, πρώην υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον, αναμένεται να καταθέσει πως είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Ρόμπσον και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί.

Ο Ρόμπσον κατόρθωσε να ξεφύγει από το παρελθόν του και έκανε οικογένεια. Μάλιστα, εμφανίστηκε μαζί με τη γυναίκα του στο δικαστήριο.

Η ακρόαση για τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σεϊφτσάκ, τον δεύτερο άντρα που ισχυρίζεται πως κακοποιήθηκε σεξουαλικώς, από τον σταρ, όταν ήταν παιδί, έχει προγραμματιστεί από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μιτσέλ Μπέκλοφ, για την Τρίτη.

Σε περίπτωση που δώσει το “πράσινο” φως στον 32χρονο Ρόμπσον και τον 36χρονο, πλέον, Σεϊφτσάκ, θα έρθουν στο φως νέα στοιχεία παιδικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον.

Πηγή: Dailymail

 

Διαβάστε επίσης:

Ενοχλημένος ο Κλούνεϊ με την Αλαμουντίν

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό ο… Σπάιντερμαν

Έτσι διατηρεί τη γραμμή της η Ιρίνα Σάικ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ