Αυτό είναι το καμαρίνι της Βίσση – ΦΩΤΟ

Ο προσωπικός χώρος της Άννας Βίσση στο θέατρο Πάνθεον μοιάζει με μικρό, πολυτελές διαμέρισμα.

Διακοσμημένο με γούστο από τον ταλαντούχο interior designer Γιώργο Τραβασάρο, περιλαμβάνει σαλόνι υποδοχής και ξεχωριστό δωμάτιο για την προετοιμασία της Αννας προτού βγει στη σκηνή – μάλιστα, εκεί βρίσκονται οι ντουλάπες της και ένα άνετο μπάνιο με υδρομασάζ!

«Η Άννα είναι ο πιο εύκολος συνεργάτης. Ιδιαίτερα απλή, δίχως ίχνος σνομπισμού. Γνωριστήκαμε το 1996, όταν με φώναξε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Χάος, όπου εμφανιζόταν τότε μαζί με τον Σάκη Ρουβά, για να διακοσμήσω το καμαρίνι της. Έκτοτε συνεργαζόμαστε κάθε χρόνο σε αυτό το κομμάτι» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Τραβασάρος.

«Η Άννα δεν μου λέει ποτέ τι θέλει. Το αφήνει στην κρίση μου. Αυτό που κάνω εγώ κάθε φορά είναι να παρακολουθώ τις πρόβες της παράστασής της ή του προγράμματος του κέντρου όπου εμφανίζεται. Ετσι καταλαβαίνω τι έχει ανάγκη κάθε φορά. Τα χρώματα που επέλεξα για τον χώρο της στο Πάνθεον είναι ένας συνδυασμός λευκού με παστέλ γκρι και λίγο χρυσό. Το ζητούμενο ήταν να δημιουργηθεί ένας ζεστός και άνετος χώρος, όπου θα μπορεί να ηρεμεί και να χαλαρώνει πριν και μετά τις “Καμπάνες του Εντελβάις”, μιας ιδιαίτερα απαιτητικής παράστασης, αλλά και να υποδέχεται fans, φίλους και δημοσιογράφους. Τις λεπτομέρειες του χρυσού τις επέλεξα επειδή ήθελα να έχει το καμαρίνι κάτι από την πολυτέλεια που αρμόζει στην Αννα. Είναι όμως φίνα πολυτέλεια. Δεν υπάρχει τίποτα κραυγαλέο. Επίσης, ο χώρος “ντύθηκε” με ολομέταξα, χειροποίητα χαλιά που μας πρόσφερε η Δέσποινα Μοιραράκη» συνεχίζει ο Γιώργος, στο πελατολόγιο του οποίου υπάρχουν και άλλες διασημότητες, όπως η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Γιώργος Μαρίνος.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της Βίσση βλέποντας έτοιμο το καμαρίνι της; «Μου έδωσε ένα φιλί και μετά κάλεσε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί της για να τους το δείξει και να τους κεράσει» αποκαλύπτει ο interior designer. Οσο για το αντικείμενο που δεν λείπει ποτέ από το καμαρίνι της «απόλυτης» σταρ; «Είναι τα κεριά. Της αρέσουν πολύ και τα θέλει πάντα αναμμένα» αναφέρει ο Γιώργος, ο οποίος δηλώνει και «τεράστιος fan της Βίσση».

Πηγή: Εspresso

Δείτε επίσης:

Οι “άγγελοι” που αποχαιρετούν τη Victoria Secret

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ