Τι συμβαίνει με την Σερ;

Τι συμβαίνει με τη Σερ; Το 2015 μπήκε με μια δυσάρεστη είδηση από τον χώρο της μουσικής, καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την κακή κατάσταση της υγείας της διάσημης τραγουδίστριας.

Συγκεχυμένες πληροφορίες έρχονται από παντού, ενώ, σύμφωνα με το Globemagazine, η 68χρονη Σερ έχει τρεις μήνες ζωής αν δεν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Το National Enquirer ισχυρίζεται στον τίτλο του ότι «Η Σερ πεθαίνει» και το Closer Weekly γράφει ότι «Η Σερ είναι βαριά άρρωστη για να τα καταφέρει», ενώ, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, «δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην ενεργό δράση, αντιθέτως καθημερινά χειροτερεύει».

Η αγωνία μεγαλώνει, καθώς άλλα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως αιτία για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της φαίνεται πως είναι μια σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Epstein – Bar, το οποίο προκαλεί εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ μέχρι στιγμής, ο μάνατζέρ της δεν έχει κάνει γνωστό πότε και αν θα μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή.

Ήδη από τον Νοέμβριο, όταν η τραγουδίστρια ακύρωσε σειρά εμφανίσεών της, μέρος της περιοδείας της «Dressed to kill», οι γιατροί της δεν είχαν κρύψει τη σοβαρότητα της κατάστασής της, καθώς είχαν ανακοινώσει ότι υποφέρει από μία σοβαρή φλεγμονή που προκλήθηκε από ιό και έχει επηρεάσει νεφρά, πνεύμονες και καρδιά.

«Λυπάμαι, είχα ακόμη δύο σόου και σας απογοήτευσα. Δεν ακυρώνω ποτέ εκτός από όταν δεν μπορώ να σηκωθώ. Αυτός ο ιός είναι δολοφόνος», είχε γράψει στο Τwitter της στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Τον Νοέμβριο και μετά την ακύρωση των συναυλιών της το Closer Weekly και η Daily Mail φιλοξένησαν ρεπορτάζ που μιλούσαν για τη μάχη που έδινε για τη ζωή της, ενώ, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, χρειάστηκε να φορέσει ειδικό μηχάνημα υποστήριξης στην καρδιά.

Τότε η Σερ είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άρρωστη. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο». Σήμερα, δύο μήνες μετά, φαίνεται πως η κατάστασή της δεν έχει καλυτερέψει, ενώ άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος έχουν αρχίσει να εκφράζουν τις ανησυχίες τους.

Πηγή: Έθνος 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ